Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Θερμαϊκός Κορινού - Γ.Α.Σ Σβορώνου 0-6

Άλλη μια ευρεία νίκη πέτυχε η ομάδα μας, που μοίρασε γκολ και θέαμα. Το σύνολο του Γιάννη Κωνσταντινίδη πέτυχε 6 γκολ κόντρα στην ομάδα του Κορινού, από τρία σε κάθε ημίχρονο. Με το αποτέλεσμα αυτό, αυξήθηκε η διαφορά από το δεύτερο της βαθμολογίας, με την ομάδα μας να κάνει το απόλυτο 5 στα 5 και να αποσπάται πλέον 3 βαθμούς.

Μαζί με τους 15 βαθμούς, η ομάδα μας μετρά 25 γκολ ενεργητικό και μόλις 1 παθητικό.

Στο παιχνίδι, η ομάδα μας ήταν σαρωτική, επιβάλλοντας γρήγορο ρυθμό και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ. Στο τέλος, μαζί με τα 6 γκολ, η ομάδα μας έκανε 4 δοκάρια και ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε πολλές ακόμα σπουδαίες αποκρούσεις. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις στο 1΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι. Από εκεί και έπειτα, υπήρξε μονόλογος από πλευράς Γ.Α.Σ. Στο 7΄, ο Βούλγαρης Ν. βρήκε με σέντρα ακριβείας τον Ζώβληκα στο 2ο δοκάρι εκείνος έσπασε στο Μακράκη με τον τελευταίο να σημαδεύει το δοκάρι, και τον Ζώβληκα να παίρνει το "ριμπάουντ" και να ανοίγει το σκορ. Στο 12΄ο Δημητρουλόπουλος με ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι και έδωσε αέρα δυο τερμάτων. Λίγο αργότερα, η ωραία ενέργεια και σέντρα του Χατζηθεοδωρίδη βρήκε τον Κυπαρίσση, και εκείνος με όμορφη κεφαλιά-ψαράκι έγραψε το 0-3 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με την ίδια όρεξη και στο δεύτερο μέρος συνέχισαν οι παίκτες μας, που βρήκαν και 4ο γκολ το οποίο ήταν και το ομορφότερο από πλευράς δημιουργίας, με την μπάλα να ξεκινάει από πίσω και να περνάει από όλους σχεδόν τους παίκτες και να καταλήγει στο Μακράκη, ο οποίος νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και τον Κυπαρίσση στην επαναφορά να κάνει το 0-4. Το 0-5 έγινε από τη άσπρη βούλα, με τον Κυπαρίσση να ευστοχεί, κάνοντας ταυτόχρονα και το χατ-τρικ. Το πέναλτι κέρδισε ο Βούλγαρης Χ. με ωραία προσωπική ενέργεια. Το τελικό 0-6 έγραψε ο Δελαβερίδης προ κενής εστίας μετά το σπάσιμο του Κυπαρίσση.

Αρχική εντεκάδα: Παπατολίκας, Βούλγαρης Ν., Τροϊρης, Κωτσιόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Δημητρουλόπουλος, Ζώβληκας, Κυρτέγος, Βούλγαρης Χ., Μακράκης, Κυπαρίσσης.

Στο 34΄ο Δημητρίου πήρε την θέση του τραυματία Βούλγαρη Ν. Στο 55' ο Δελαβρίδης αντικατέστησε τον Τροϊρη. Ενώ στο 78ο λεπτό, οι Σαρρής, Τριανταφύλλου και Γκαράτζιας αντικατέστησαν τους Βούλγαρη Χ., Δημητρουλόπουλο και Κυρτέγο.

Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστούν την ομάδα του Κορινού για την άψογη φιλοξενία και της εύχονται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Ευχαριστήριο σε Battlenet 3D Katerini

Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Γ.Α.Σ Σβορώνου ευχαριστούν θερμά την διεύθυνση του Battlenet για το σημερινό τραπέζι που παρέθεσαν στην ομάδα μας, μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Κορινού, καθώς ακόμα και για την οικονομική στήριξη την φετινή χρονιά. Επίσης, ευχαριστούν ιδιαιτέρως την οικογένεια Πρϊόνα για την πολυετή στήριξη προς την ομάδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου