Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Διαδικτυακή συνέντευξη με την Ευρωβουλευτή κα. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος “Eurovoters”

 Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 η Ευρωβουλευτής κα. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου παραχώρησε διαδικτυακή συνέντευξη σε εκπαιδευτικούς των Εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ, καθώς και εκπαιδευτικούς από σχολεία, πανεπιστήμια και οργανισμούς από την Κύπρο, τη Μάλτα και την Ισπανία,  στο πλαίσιο της διακρατικής συνάντησης του Ευρωπαϊκού προγράμματος “Eurovoters, Empowering critical young voters for a Europe of sustainable development and equality” που πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη.

Oι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την Ευρωβουλευτή για τη λειτουργία των θεσμικών  οργάνων της Ε.Ε. και να πάρουν απαντήσεις σχετικά με το θέμα της ενασχόλησης των νέων με την πολιτική και τις ενέργειες της Ε.Ε. στο συγκεκριμένο τομέα.

Στο τέλος της διαδικτυακής συνέντευξης οι εταίροι του προγράμματος, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το σχολείο «THE C & G SCHOOL OF CAREERS LTD» από την Κύπρο, η Ισπανική Συνομοσπονδία Σχολείων και το Κολλέγιο Santa Elena της Μαδρίτης και ο εκπαιδευτικός οργανισμός “VisnetMed” και το Κολλέγιο De La Salle  από την Μάλτα, ευχαρίστησαν την κα. Ασημακοπούλου που αποδέχθηκε την πρόσκληση να απαντήσει στις ερωτήσεις τους και δήλωσαν ενθουσιασμένοι μιας που το περιεχόμενο της συνέντευξης αυτής, θα συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων του Ευρωπαϊκού προγράμματος.

platon.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου