Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Ιδανική πρεμιέρα για τον Πιερικό Αρχέλαο

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις το γυναικείο τμήμα του Πιερικού Αρχέλαου, καθώς επικράτησε των Εκπαιδευτήριων Φρυγανιώτη με σκορ 58-48.

Η επιτυχία της Κυριακής, ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών, καθώς έγινε απέναντι σε μια ομάδα που προβλέπεται να βρίσκεται στο τέλος του πρωταθλήματος στις ανώτερες θέσεις της βαθμολογίας. 

Ο Πιερικός Αρχέλαος, διανύει με επιτυχία την 5η συνεχή χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών και φιλοδοξεί να συνεχίσει το μοντέλο της συνεχούς αγωνιστικής βελτίωσης, τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο, καθώς το πλάνο της ανάδειξης των νέων αθλητριών του συλλόγου συνεχίζεται με συνέπεια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη χθεσινή δωδεκάδα απέναντι στα Εκπ. Φρυγανιώτη, συμμετείχαν 6 αθλήτριες από την ομάδα των νεανίδων μου κατέλαβε την 3η θέση στο τελευταίο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ άλλες 3 αθλήτριες είχαν συμμετοχές στα προηγούμενα Πανελλήνια πρωταθλήματα και προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Την επόμενη αγωνιστική οι αθλήτριες του Στέλιου Χατζηιωάννου θα ταξιδέψουν  στην Κοζάνη για να αντιμετωπίσουν την Κυριακή στις 13.00 τον τοπικό Λασσάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου