Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός (φωτο)


 Με σύσσωμη την παρουσία του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ Πιερικός, τόσο στους άνδρες όσο και στην Κ19, πραγματοποιήθηκε σήμερα ο καθιερωμένος αγιασμος για την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο. 

Ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος πρωτοστάτησε στην τελετή, με τους ιερείς της Αγίας Παρασκευής και Τον Σεβασμιότατο Ποιμενάρχη να ευλογούν την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και το προσωπικό της ομάδας της Πιερίας, για μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά.


Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Σταύρος Νατσιάβας, μιλησαν στη συνέχεια τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων (ανδρών και Κ19), τονώνοντας το ηθικό των ανδρών για την έναρξη του πρωταθλήματος και ζητώντας τη νίκη στο παιχνίδι της πρεμιέρας, με αντίπαλο τον Θεσπρωτό.


Μάλιστα ο Δήμαρχος Κατερίνης "έβγαλε και είδηση" στην ομιλία του, λέγοντας πως σύντομα ο Πιερικός, θα έχει το δικό του ιδιόκτητο λεωφορείο!  

Δίπλα στην ομάδα όπως πάντα ο πολιτευτής της Ν.Δ. νομού Πιερίας Σπύρος Κουλκουδίνας, έδωσε το παρόν και στον αγιασμό, ενώ παρόν ήταν και ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πιερικού, Νίκος Καλαμπάκας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου