Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Μήνυμα του προέδρου του ΟΠΠΑΠ Γιώργου Τσιαλού, για την παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας

Τιμούμε σήμερα - παγκόσμια ημέρα της τρίτης ηλικίας, τους ηλικιωμένους μας, που είναι ο απαραίτητος κρίκος για μια ισορροπημένη κοινωνία, καθώς συνιστούν μία ανεξάντλητη πηγή αξιών, εμπειριών και γνώσεων.Στον Δήμο Κατερίνης και στον Οργανισμό Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), πέρα από το χαμόγελο μιας τέτοιας γιορτής, διαμορφώνουμε καθημερινά ένα κοινωνικό πλαίσιο, όπου η μακροβιότητα συνυφαίνεται με την αλληλεγγύη, τη συμμετοχή και την καλύτερη ποιότητα ζωής.

Στο πλαίσιο αυτό και στο μέτρο που η υγειονομική κρίση το επιτρέπει δίνουμε τη δυνατότητα στα μέλη μας, μέσα από τη λειτουργία των δομών μας, όπως π.χ. τα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), να αναζητούν δημιουργική διέξοδο και επικοινωνία. 

Παράλληλα, με δράσεις ενημέρωσης για θέματα υγείας, εκδηλώσεις που «εμπλέκουν» τις ηλικιακές ομάδες και αυξάνουν το επίπεδοαλληλοκατανόησης μεταξύ τους,με προληπτικές δωρεάν ιατρικές εξετάσεις,αποδεικνύουμε διαρκώς και στην πράξη, την ευαισθησία και τη μέριμνά μας, για ένανΔήμο πρόνοιας και προόδου. Για έναν Δήμο, όπου η σχέση και συνεργασία μας με τους ηλικιωμένους έχει τοποθετηθεί πολύ ψηλά. 

Με την ευκαιρία μεταφέρω σε όλους τους ηλικιωμένους τουΔήμου μας, τον εγκάρδιο χαιρετισμό του Δημάρχου μας Κώστα Κουκοδήμου και τους εύχομαι να μείνουν πάντα δραστήριοι και υγιείς.

Γιώργος Τσιαλός

Πρόεδρος ΟΠΠΑΠ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου