Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Μια δικαίωση ακόμη για τον Πιερικό, την διοίκηση και τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο

 

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Στέργιου Νίκου κατά του Πιερικού 

Διεκδικούσε χρήματα απο το 2014-15

Οι προσφυγές κατά του Πιερικού απο ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην ΠΑΕ Πιερικός τα τελευταία χρόνια του (και πρίν πέσει στη Γ΄εθνικη) στις επαγγελματικές κατηγορίες συνεχίζονται, με την ομάδα της Κατερίνης να δίνει δικαστικές μάχες και να τις κερδίζει στα αθλητικά δικαστήρια.

Αυτή τη φορά ήταν ο Στέργιος Νίκου που αξίωσε τα "συμφωνημένα" του πρίν απο 6 με 7 χρόνια και επί διοίκησης Παπαδόπουλου, για να πάρει απο τον Πιερικό. 

Η σημερινή διοίκηση δε δεχθηκε να πληρώσει αυτά τα χρήματα και η υπόθεση πήρε την δικαστική οδό.

Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ κέρδισε την δίκη και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού, κλήθηκε να πληρώσει μέρος των εξόδων του δικαστηρίου, κάτι που γίνεται σε τέτοιες περιπτώσειςγια τον αναγραφόμενο ώς "αιτούντα" της διαδικασίας. Είναι ξεκάθαρο πως τόσο η διοίκηση της ΠΑΕ, όσο και  Δήμαρχος Κατερίνης, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να πληρώσουν αυτά τα οποία είχαν υποχρέωση να τακτοποιήσουν οι προηγούμενες διοικήσεις και θα σιγά σιγά θα βάλουν τέλος σε αυτή την διαδικασία, αφού σε καμία περίπτωση δεν ανέλαβαν αυτή την υποχρέωση. Ανέλαβαν την ομάδα για να την επαναφέρουν στο προσκήνιο και υποσχέθηκαν να πάνε τον Πιερικό ψηλά και να τηρήσουν όλες τις "συμφωνίες ΤΟΥΣ". Και όχι συμφωνίες που έγιναν πρίν απο τόσα χρόνια απο διοικήσεις που πλήγωσαν την αξιοπιστία του συλλόγου. 

Ο Πιερικός όμως σε κάθε περίπτωση,  θα "σηκώσει το γάντι" σε όποιον κινηθεί δικαστικά εναντίον του. Έχει τη νομική υποστήριξη και το επιτελείο που αρμόζει στο όνομα, την ιστορία και τη δυναμική που βγάζει σαν σύλλογος, για να δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση, όταν και άν αυτό χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου