Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Αναβλήθηκε το φιλικό με τον Εθνικό Σοχού

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες με την έντονη και συνεχή βροχόπτωση, επιβάρυνε μεταξύ άλλων και τα γήπεδα της περιοχής, με αποτέλεσμα να αναβληθεί το προγραμματισμένο για το Σάββατο (9/10) φιλικό του Πιερικού με την ομάδα του Εθνικού Σοχού.

Η ομάδα της Πιερίας προπονήθηκε σήμερα στον κλειστό χώρο του Α΄ΔΑΚ, κάτω απο τις κερκίδες, γιατί τα γήπεδα έμοιαζαν περισσότερο με λίμνες παρά με αγωνιστικούς χώρους ποδοσφαίρου. Αύριο Σάββατο το πρόγραμμα θα συνεχιστεί προσαρμοσμένο στις καιρικές συνθήκες των ημερών και την Κυριακή θα δοθεί ρεπό για να να ξεκινήσει η νέα εβδομάδα, η οποία θα βάλει τους Κατερινιώτες στην προετοιμασία του αγώνα της πρεμιέρας του φετινού πρωταθλήματος, απέναντι στον Θεσπρωτό.

Ικανοποίηση υπάρχει στο στρατόπεδο της Κατερινιώτικης ομάδας για την δικαίωση της Κατερινιώτικης ΠΑΕ στο θέμα της αδειοδοτήσης. Εννέα ομάδες της κατηγορίας, είδαν τους περίπου 125 ποδοσφαιριστές που απέκτησαν (μετά την άδεια που έδωσε η ΕΠΟ), να χάνουν το δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της SL2. Ο Πιερικός όμως, κατάφερε να κρατήσει αυτούς τους ποδοσφαιριστές του και να τους έχει στη διάθεση του απο την αρχή, μέχρι το τέλος της περιόδου.

Επίσης διατηρεί το δικαίωμα να προσθέσει ποδοσφαιριστές κάθε ηλικίας στο ρόστερ του, κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου