Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Με κεκτημένη ταχύτητα απέναντι στην Ακαδημία Πλαταμώνα ο Δίας

Να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και στις πολύ καλές εμφανίσεις χτίζοντας ένα νικηφόρο σερί αποτελεσμάτων σκοπεύει ο Δίας Δίου ο οποίος φιλοξενεί αύριο (23/10 – 15:30) την Ακαδημία Πλαταμώνα στο γήπεδο του Δίου σε αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Πιερίας. 

Το κλίμα και η ψυχολογία στον οργανισμό του Δία βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο ύστερα από τις δύο νίκες της ομάδας μας απέναντι σε Αναγέννηση Κολινδρού και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας οι οποίες μάλιστα συνδυάστηκαν και με πολύ μεστή αγωνιστική εικόνα, γεγονός που αφήνει τον Παναγιώτη Σαρπότα απόλυτα χαρούμενο και ικανοποιημένο. 

Ο προπονητής της ομάδας μας δε μπορεί να υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση στους μακροχρόνια τραυματίες Μπατζικώστα και Παπαθανασίου, ενώ για πρώτη φορά φέτος είναι διαθέσιμοι οι Καραθάνος Νίκος και Σιτμαλίδης.

Αναλυτικά η αποστολή του Δία για την αυριανή αναμέτρηση: 

Παπανικολάου, ΚαραΐσκοςΑ., Λαζαρίδης, Νίκου, Ζαβαντίας, Αλεξανδρίδης, Τσαούσης, Σπυριδόπουλος, Σιτμαλίδης, Πεΐδης, Καλουσίδης, Καραθάνος Χ., Καραθάνος Ν. Παγωνίδης, Αράπης, Παπαδόπουλος, Ευαγγελόπουλος, Συρανίδης, Καραμήτρος Δ., Κατσάρας, Αμανατίδης, Κατσαρός,Μανίκας, Κυπαρίσσης, Καραμήτρος Ν.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Ντασιόπουλος με α’ βοηθό την κα. Φωτιάδου και β’ βοηθό τον κ. Μαυρογιώργη.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου Δία Δίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου