Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Νέο ξεκίνημα με ελπίδες και στόχους

 Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου ώρα 16:00 στο γήπεδο του Β’ ΔΑΚ ο πρώτος αγώνας 

Με ευχές να ολοκληρωθεί κανονικά και να ανταποκρίνεται στο αισιόδοξο σενάριο  ξεκινά την Κυριακή 17 Οκτωβρίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας του Ποδοσφαίρου Γυναικών. Στον 3ο Όμιλο αγωνίζεται η ομάδα των Πιερίδων Μουσών και δίνει τον πρώτο της αγώνα ως γηπεδούχος στο Β’ ΔΑΚ (ώρα 16:00) υποδεχόμενη την νεοφώτιστη ΑΕ Κούκου  Πιερίας. 

Οι αθλήτριες των Πιερίδων Μουσών μπαίνουν ξανά σε αγώνα πρωταθλήματος από τον Φεβρουάριο του 2020, ένα μακρύ χρονικό διάστημα, 20 μηνών, απραξίας και αναδιάταξης. 

Οι «Πιερίδες Μούσες» στο διάστημα αυτό δεν σταμάτησαν. Όταν το επέτρεπαν οι συνθήκες έδιναν ραντεβού στο γήπεδο για προπόνηση και παιχνίδι καταφέρνοντας έτσι να κρατήσουν ενεργό και να ενισχύσουν το δυναμικό της ομάδας. Παράλληλα η Ακαδημία λειτουργεί συστηματικά και ενισχύει την ομάδα. 

Στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος οι Πιερίδες Μούσες κατεβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με δυνατή προετοιμασία 2 μηνών, με τον βασικό κορμό της ομάδας όπως σταμάτησε πριν 20 μήνες, λόγω της πανδημίας, αλλά και με δυναμικές ενισχύσεις από την Ακαδημία, καθώς και νέες και έμπειρες παίχτριες που εντάχτηκαν στην ομάδα. 

Νέες παίχτριες που εντάχτηκαν στην ομάδα είναι: οι έμπειρες, Ζαμπουρίδου Αναστασία, που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και τον Άγιο Γεώργιο Καλαμαριάς, Λεονταρίτη Αριστέα, που αγωνίστηκε στις Αμαζόνες Κορινθίας, «Βόλος 2004» και τον Μαγνησιακό, αλλά και οι νέες συμμετοχές, Μαγκλάρα Μαρία, ελεύθερη από αθηναϊκό σωματείο και Μανωλούδη Ιωάννα από την Ακαδημία του Καλλιθεακού  

Η προπονήτρια Ζιώγα Λία και οι συνεργάτες της προετοίμασαν ένα αξιόμαχο σύνολο και έχοντας πάντα την υποστήριξη της διοίκησης στοχεύουν σε μια θετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου