Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

ΜΑΓΚΑΣ ο αδειοδοτημένος Πιερικός! Για μια ακόμη φορά οι "ποδοσφαιροπατέρες" της καρπαζιάς λάμωσαν στις ίδιες τους τις ...λάσπες

Ακυρώθηκαν όλες οι μεταγραφές των ομάδων που είχαν ευνοηθεί από την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ. Η προσφυγή της ΑΕΛ ακύρωσε την απόφαση της ΕΠΟ με αποτέλεσμα πλέον να ισχύσουν τελικά για όλους τα κριτήρια αδειοδότησης και οι περιορισμοί στις μεταγραφές. Αυτό ισχύει και για τις 9 ΠΑΕ που προβιβάστηκαν στην SL2 από την FL.

Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου, Θεσπρωτός, Τρίγλια (Ηρακλής), Αλμωπός Αριδαίας, Απόλλων Πόντου, Καλλιθέα, Αιγάλεω και Αστέρας Βλαχιώτη, δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών που απέκτησαν το τελευταίο διάστημα και μετά την άδεια της ΕΠΟ που τελικά έπεσε στο κενό.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ όμως μπορεί!

Η τεράστια προσπάθεια και ο αγώνας των ανθρώπων της ΠΑΕ της Πιερίας, δικαιώθηκε σε όλους τους τομείς. Μόνο για τις εκδικάσεις, τις εφέσεις, παράβολα  και την νομική υποστήριξη στα αρμόδια όργανα, δαπανήθηκαν πάνω απο 35.000 ευρώ για να είναι σήμερα ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ, μία απο τις λίγες, τις ελάχιστες ομάδες της κατηγορίας, που μπορεί να αποκτά νόμιμα ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών, να διαθέτει ενημερωμένη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, να εισπράττει και να εισρέουν νόμιμα τα χρήματα στους λογαριασμούς του, αναβαθμίζοντας συνάμα όλες τις λειτουργίες του σε όλα τα επίπεδα.

Όλοι αυτοί που εδώ και καιρό με διάφορα σενάρια τους, προσπαθούσαν να μειώσουν τον αγώνα που έδωσε το νομικό και οικονομικό επιτελείο της ΠΑΕ, κόλλησαν για μια ακόμη φορά στις λάσπες που με κάθε τρόπο προσπάθησαν μεθοδευμένα να διοχετεύσουν στους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους που σέβονται την ιστορία και αγαπούν τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας.  Η αλήθεια είναι μια και αυτή θριαμβεύει με πράξεις και όχι με λόγια, ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ επιστρέφει τόσο δυνατός, βιώσιμος και νοικοκυρεμένος, όσο καμία άλλη φορά. 

Όλοι αυτοί που με κακόβουλα τεχνάσματα προσπαθούν να μειώσουν την οικονομική υγεία και την ποδοσφαιρική συνοχή που βγάζει το στέρεο, ισχυρό και βιώσιμο στο χρόνο οικοδόμημα που χτίζει μεθοδικά η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, θα μείνουν αποκομμένοι στο περιθώριο και βουτηγμένοι στην λάσπη που οι ίδιοι θέλησαν να ρίξουν εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα...

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΡΈΦΕΙ! Δυνατός, υγιής, βιώσιμος!

Υ.Γ. Το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας δεν είναι ολοκληρωμένο, ούτε οι ομάδες φτιάχνονται απο την μία ημέρα στην άλλη. Η σελίδα άλλαξε ριζικά και σε αυτό το σημαντικό-σημαντικότατο κομμάτι μας που αποτελεί τον καθρέπτη και την ταυτότητα μας στο γήπεδο. Χτίζεται μια εντελώς καινούργια ομάδα και στο ποδόσφαιρο κερδίζει όποιος έχει υπομονή, επιμονή, εμπειρία και διάθεση. Και το οικονομικό του λυμένο. Εμείς τα έχουμε όλα, εσείς να έχετε πίστη και υπομονή. 

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου