Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ψήφισαν στις εκλογές του ερασιτέχνη Δήμαρχος και πρόεδρος ΠΑΕ - Κλίμα ενότητας και συνεργασίας

Στις εκλογές του ερασιτέχνη έδωσαν σήμερα το παρόν ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός, Σταύρος Νατσιάβας.

Το κλίμα είναι πολύ καλό στην μεγάλη οικογένεια του Πιερικού, κάτι που επιβεβαιώθηκε με την ενίσυχη της ΠΑΕ προς τον ερασιτέχνη, με το ποσό των πεντακοσίων ευρώ. Μάλιστα απο την διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός, διέρευσε ότι η ενίσυχση θα συνεχιστεί και στη συνέχεια. 


"Η πολύ καλή οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε εδώ και αρκετό καιρό, μας δίνει την δυνατότητα να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο τον ερασιτέχνη και όπως εμπράκτως το κάναμε σήμερα, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και στη συνέχεια", δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Σταύρος Νατσιάβας, για να ολοκληρώσει λέγοντας: "Θέλω να συγχαρώ τον Γιάννη Λαζαρίδη για την ανάληψη της προεδρίας στον ερασιτέχνη και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μαζί μια άριστη συνεργασία, η οποία θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την ομάδα μας".

Μαζί με Δήμαρχο και πρόεδρο ήταν για μια ακόμη φορά ο Σπύρος Κουλκουδίνας, δείχνοντας την μεγαλη του στήριξη στην ομάδα και το τεράστιο ενδιαφέρον για τον Πιερικό. Ένας απο τους βασικούς πυλώνες στήριξης και ουσιαστικής βοήθειας προς τον σύλλογο!

Τέλος, ικανοποίηση υπάρχει στις τάξεις του Πιερικού, για την εκτός έδρας νίκη των νεαρών ποδοσφαιριστών της Κ19 στο κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας. Η ομάδα του Θάνου Κούρτογλου, πέτυχε μια δύσκολη και παλικαρίσια εκτός έδρας πρόκριση, κερδίζοντας στην παράταση την σκληροτραχηλη ομάδα του Ορφέα Φωτεινών.

Η ΠΑΕ Πιερικός ευχαριστεί την διοίκηση της ομάδας των Φωτεινών για την φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου