Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Φιλικό στα Τρίκαλα το ερχόμενο Σάββατο - Έρχονται Μπουόλι και Εμπουσί

Το πρωτάθλημα δε θα ξεκινήσει ούτε αυτή την Κυριακή, κι αυτό είναι κάτι που αναγκάζει τον Πιερικό να παίξει φιλικό φιλικό παιχνίδι για να διατηρηθεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να προετοιμαστεί καλύτερα για την επόμενη Κυριακή που δόθηκε η πρεμιέρα για την SL2.  Έτσι το ερχόμενο Σάββατο 16 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων στις 16.00 το απόγευμα, η φιλική συνάντηση ανάμεσα στον τοπικό ΑΟ Τρικαλα και την ομάδα της Πιερίας.

Η προπόνηση διεξήχθη και σήμερα στο ενωσιακό γήπεδο, με τον πλαστικό τάπητα να δίνει λύση στο πρόβλημα που δημιουργεί η σχεδόν καθημερινή βροχόπτωση, η οποία έχει μετατρέψει όλα τα γήπεδα της Πιερίας, σε ...λίμνες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Τοπαλίδης και δε αγωνιστεί στο φιλικό των Τρικάλων το Σάββατο λόγω ελαφρού διαστρέμματος, ενώ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Τζήμας, που είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο απο χτύπημα που δέχθηκε στο φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β΄. 

Φλορεντίν Μπουόλι και Πασκάλ Εμπουσί έχουν παραλάβει τις βίζες τους και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα βρίσκονται στην Κατερίνη για να ξεκινήσουν προπονήσεις με τον Πιερικό. Η νέα αναβολή ευνοεί τον σύλλογο της Πιερίας σε αυτή την περίπτωση μιας και του δίνει το δικαίωμα να έχει τους δυο παίκτες στην πρεμιέρα.

Τέλος ικανοποίηση υπάρχει στις τάξεις των ποδοσφαιριστών που έχουν να λαμβάνουν δόσεις συμβολαίων αφού βλέπουν την διοίκηση να πραγματοποιεί όλες τις υποσχέσεις της, να τηρεί τις συμφωνίες μέσα στην ποδοσφαιρική περίοδο και νωρίτερα απο τις προκαθορισμένες ημερομηνίες και να δίνει άμεσα λύσεις σε κάθε πρόβλημα που τυχόν θα παρουσιαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου