Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Στη Βέροια με τον Θεσπρωτό ο Πιερικός - Τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων "ξεσπίτωσαν" τους Κατερινιώτες

Τελικά υπάρχει αλλαγή έφρας στο ματς Πιερικός-Θεσπρωτός, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 30/10 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Παρά τις διαβεβαιώσεις των ανθρώπων της ΕΠΟ ότι το παιχνίδι θα αναβληθεί ή θα γίνει στο Α΄ΔΑΚ  σε περίπτωση που η ομάδα της Πιερίας κληθεί να αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος, ο Πιερικός κυριολεκτικά "έφαγε άδειασμα" και θα ταξιδέψει στην Βέροια για να παίξει σε ουδέτερο γήπεδο την αναμέτηση, με την οποία θα ξεκινήσει τη φετινή του πορεία στην δεύτερη κατηγορία της χώρας μας. Το "ξεσπίτωμα" δεν άρεσε σε κανέναν και δεν είναι σύντομο αφού οι Κατερινιώτες στερούνται το γήπεδο, τ αποδυτήρια, τα προπονητήρια και τις ανέσεις τους απο την αρχή της εβδομάδας που διανύουμε, για να αποφύγουν τις καθημερινές μετακινήσεις προς το Β΄ΔΑΚ, το οποίο και χρησιμοποιούν για τις ανάγκες τους.

Πλέον είναι σίγουρο ότι οι προτάσεις της ποδοσφαιρικής μας ομοσπονδίας, για χρήση του Ά ΔΑΚ, θα αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη προσοχή και επιφυλακτικότητα απο τον ιστορικό σύλλογο της Κατερίνης, που θα ζητάει έγγραφες και πιστοποιημένες εγγυήσεις, για κάθε μελλοντική συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου