Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Πανέτοιμη η ομάδα του Αιγινίου για το εκτός έδρας ματς με τη Δόξα Μοσχοχωρίου

 ΠΑΝΈΤΟΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΈΡΑ Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΌΣ

Του Γιώργου Καρανικόλα

Ολοκληρώθηκαν αισίως όλες οι απαραίτητες ενέργειες σήμερα , ώστε η ομάδα του Αιγινίου να είναι πανέτοιμη απ' όλες τις πλευρές για να ριχθεί στην μάχη του πρωταθλήματος της Β'  κατηγορίας που , αρχίζει την Κυριακή, με το εκτός έδρας ματς με τη Δόξα Μοσχοχωρίου .

Το Διοικητικό επιτελείο του συλλόγου : Γιώργος Καρανικόλας , Νίκος Μούμος , Δημήτρης Αργυρόπουλος , Ηρακλής Κούρτης , Πάνος Δερματάς (φροντιστής )σε συνεργασία με το τεχνικό τίμ των κ.κ. : Γιώργου  Ντάμτσιου και Μάρτιν Ασλανίδη ( προπονητή τερματοφυλάκων ) , φρόντισαν τα πάντα .  Έτσι για τη σέντρα ο Αιγινιακός είναι σε πλήρη ετοιμότητητα και πάνοπλος .

Συγκεκριμένα τα παλιά  δελτία αντικαταστάθηκαν , οι μεταγραφές είναι σε θέση να αγωνιστούν . Το πρωτόκολλο κατά της πανδημίας  εφαρμόζεται κανονικότατα .

Ήδη στο φάκελο για την αποστολή πρώτης αγωνιστικής βρίσκονται τα πιστοποιητικά εμβολιασμού  -   νόσησησης καθώς και τα rapid test όλων των συμμετεχόντων  -  άπαντα αρνητικά .Χωρίς υπερβολή αν ο αγώνας γινόταν αύριο το πρωί ( Δηλ. Σάββατο ) ,  η ομάδα μπορούσε κάλλιστα να παίξει ανεπηρέαστη . Αναμφίβολα η σημερινή ήταν μια δύσκολη μέρα , πρωτόγνωρη για παραμονές έναρξης σεζόν ερασιτεχνικού πρωταθλήματος που , προσωπικά για εμένα έμοιαζε με εκείνες της Β' εθνικής κατηγορίας ( αναγραφή και υποβολή συμβολαίων και όχι μόνο ) . 

" Αλλά τέλος καλό όλα καλά " . Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΌΣ εύχεται σ' όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Πιερίας Παράγοντες , Προπονητές , Ποδοσφαιριστές , Φιλάθλους , Διαιτητές ,  παρατηρητές , Δημοσιογράφους   Καλή χρονιά  με υγεία και οι ομάδες να εκπληρώσουν τους στόχους που , έχουν θέσει . Καλή επιτυχία και στην διοργανώτρια αρχή , στο δύσκολο έργο της . Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πρέπει να " αναπνεύσει "  και να " ζήσει " ,  μετά από την μεγάλη απραξία που βίωσε .

ΕΥΧΕΤΉΡΙΟ

Σύσσωμη η οικογένεια του Αιγινιακού εύχεται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Σάκη Ζαφείρη που , είχε τροχαίο ατύχημα περαστικά και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ευχαριστεί θερμά την κυρία Λίλιαν Τοπτσή Ιατρό Βιοπαθολόγο , Μικροβιολόγο , για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει στη ομάδα μας  . Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο Μικρόβιολογικό εργαστήριο της στο Αιγίνιο  ,  πραγματοποιούνται οι εξετάσεις των παικτών  του Αιγινιακού κατά του COVID - 19 ,   για τους επίσημους αγώνες της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 .

Για το Δ.Σ.του Αιγινιακού

Ο Γενικός Γραμματέας

Γιώργος Καρανικόλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου