Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Δήμος Κατερίνης – ΔΕΥΑΚ: Παρεμβάσεις στην υπόγεια διάβαση στον Κορινό

Η ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ & Η ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Σε παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των  προβλημάτων, που προκάλεσαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις στην υπόγεια διάβαση, στην Δ.Κ. Κορινού προχώρησε συνεργείο της ΔΕΥΑΚ. 

Ειδικότερα, με την συνδρομή του ειδικού αποφρακτικού μηχανήματος της ΔΕΥΑΚ έγινε καθαρισμός των φρεατίων. Παράλληλα, τοποθέτηση νέας αντλίας και επισκευή της παλαιάς.

Επιτόπια αυτοψία στις παρεμβάσεις πραγματοποίησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΥΑΚ Δημήτρης Μορφακίδης, ο οποίος συντόνισε τις εργασίες και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού Γιάννης Μορθανάσης. «Μέριμνά μας η βελτίωση των συνθηκών σε ένα καίριο σημείο στην περιοχή του Κορινού. Οι συστηματικές αυτές εργασίες υλοποιούνται όπου κρίνεται απαραίτητο για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και αποτελούν πρώτη προτεραιότητα, καθώς αφορούν την οδική ασφάλεια των συνδημοτών μας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κος Μορφακίδης. 

Παράλληλα, όπως διευκρινίστηκε είναι υπό διερεύνηση η δυνατότητα τοποθέτησης ηλεκτρογεννητριών, προκειμένου να τίθενται αυτόματα σε λειτουργία οι αντλίες επιλύοντας οριστικά ένα χρόνιο πρόβλημα για την περιοχή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου