Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Εθελοντική αιμοδοσία Ε.Ε.Σ. Κατερίνης

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί από το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης,  η 2η τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία για το 2021, κατά τις ώρες 9:00 έως 13:00, στο εντευκτήριό του Ε.Ε.Σ., δίπλα στην εκκλησία της Αγ. Παρασκευής. 

Η πανδημία από τον ιό SARS-CoV-2 έχει περιορίσει σε σημαντικό βαθμό την Εθελοντική Αιμοδοσία, με συνέπεια τη δραματική επιδείνωση της έλλειψης αίματος και των παραγώγων αυτού. Η προσέλευση στις Νοσοκομειακές Υπηρεσίες Αιμοδοσίας έχει μειωθεί αισθητά, αν και δεν υφίσταται κανένας κίνδυνος για την ασφάλεια του Αιμοδότη, δεδομένου ότι τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Κάθε ημέρα χιλιάδες συνάνθρωποί μας, χρειάζονται αίμα και πολλοί από αυτούς επειγόντως γιατί απειλείται η ίδια τους η ζωή. 

Σήμερα μπορεί να αφορά κάποιον άλλον, αύριο ίσως αφορά εμάς ή κάποιον δικό μας!

Επισημαίνεται ότι οι εθελοντές που αιμοδοτούν και ενισχύουν την τράπεζα αίματος του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, εξασφαλίζουν την χορήγηση  φιάλης/ών σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη. Το αίμα προορίζεται για όλους εμάς, για όλους εσάς!

Με σκοπό να συνεχίσουμε να βοηθάμε όσους περισσότερους συνανθρώπους μας μπορούμε, ελπίζουμε στη συμμετοχή σας.

Δώσε αίμα

Χάρισε ζωή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου