Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Νίκη 4-1 του Αιγινιακού με ανατροπή

 

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΣΤΟ " ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ " 

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ  - Γ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ 4 - 1

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το λάθος να προηγηθούν στο σκόρ , με συνέπεια να γνωρίσουν τη συντριβή από τον Αιγινιακό που , αφυπνίστηκε γρήγορα και μ' επίθεση διαρκείας όχι μόνο γυρισε το μάτς , αλλά στην επανάληψη το μετέτρεψε σε  υγιεινό περίπατο .

Οι παίκτες του Γιώργου Ντάμτσιου έδειξαν ένα μέρος των μεγάλων δυνατοτήτων τους , απέναντι στον Λόφο που φέτος έχει υψηλές βλέψεις .

Καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού η αποβολή του τερματοφύλακα του Γ.Ολύμπιου Μπαλαούρα στο 32' όταν επιάσε εκτός περιοχής την μπάλλα με τα χέρια , ανακόπτοντας έξελισόμενη επίθεση των γηπεδούχων . Αν και με 10 παικτες ο Λόφος αιφνιδίασε τους " μπλέ " στο 43' με σούτ του Μπακούρα .

(0-1) . Η ομάδα του Αιγινίου αντέδρασε άμεσα , στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καπετάνος με υποδειγματικό κοντινό σούτ έκανε το 1-1 . Στο Β' μερος Οι Βόρειοι  ήσαν καταιγιστικοί και σημείωσαν αλλα τρία τέρματα με τους : Λαναρά στο 48'  με συνατο σούτ, Καπετάνο (ξανά ) με συρτό γωνιακό σούτ στο 61' και Δαραή στο 76' με κεφαλιά .

Καλή η διαιτησία των κ.κ. Μέγα , Αδαμοπούλου και Χαλκίδη .

Η σύνθεση του Αιγινιακού :  Μοσχίδης , Μιχαηλίδης ,   ( 66' Τασιώνας ) , Κακατάτσιος , ( 77' Χαιρεκάκης ) , Παπαδόπουλος Θ , Τσερόλας , Ορφανίδης , Δαραής , Κιρκιλιάνιδης , ( 33' Παντερμαλής),  Λαναράς ( 77' Βουλτσίδης ) , Καπετάνος , Φιρινίδης (66' Μουρίζζι ) .

Αρχείο: Γιώργου Καρανικόλα

Βασίλης Κόντος - Γιώργος Καρανικόλας  σε παλαιότερη φωτογραφία , σίγουρα ικανοποιημένοι  από την σημερινή νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου