Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Νίκη η εθνική Παίδων με σκορ 3-0 επι της Κύπρου στο γήπεδο του Σβορώνου

 Νικηφόρα ξεκίνησε η εθνική ομάδα παίδων, τις υποχρεώσεις της στον 8ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου U17, ο οποίος φιλοξενείται στην Πιερία.

Το συγκρότημα του Αλέξανδρου Αλεξιάδη επικράτησε 3-0 της Κύπρου στο γήπεδο του Σβορώνου και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάληψη μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων, που οδηγούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (elite round). Τα γκολ της ελληνικής ομάδας πέτυχαν ο Καλοσκάμης στο 27΄, ο Γκούμας στο 73΄ και ο Μαυρόπουλος με πέναλτι στο 81΄.

Το επόμενο παιχνίδι της εθνικής θα γίνει την Παρασκευή 29/10 (15:00), στο ίδιο γηπεδο, με αντίπαλο τη Μολδαβία, η οποία στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 3-0 από τη Γαλλία.

ΕΛΛΑΔΑ: Αγγελίδης, Δεληγιάννης, Γιαματζίδης, Καστίδης, Γεωργιάδης, Καλοσκάμης (77΄ Αρσενίδης), Λιατίφης, Κωττάς (82΄ Αμπαρτζίδης), Γκούμας (76΄ Μαυρόπουλος), Γκιτερσός (60΄ Τζήμας), Γατόπουλος (60΄ Αδάμ)

ΚΥΠΡΟΣ: Κουπεπίδης, Σκορδής, Ιωάννου (88΄ Καψής), Καραγιώργης, Αντωνίου (87΄ Χρήστου), Χαραλάμπους (60΄ Νεοφύτου), Κονδύλης, Ευριπίδου, Σάββα, Κωνσταντή (72΄ Παπαστυλιανού), Φασουλιώτης (72΄ Νύσσης)

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου