Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Αύριο Πέμπτη 28/10 και ώρα 17.00΄ ο καθιερωμένος Αγιασμός - Κανονικά οι δόσεις συμβολαίου σε Δεμηρτζόγλου και Παπαδόπουλο!

Τον καθιερωμένο του Αγιασμό θα πραγματοποιήσει αύριο Πέμπτη 28 Οκτωβρίου και ώρα 17.00΄στο γήπεδο του, το Α΄ΔΑΚ ο Πιερικός. Είναι ημέρα αργίας και γιορτής στο πανελλήνιο αλλά λόγω της πανδημίας δε θα γίνουν παρελάσεις ούτε θα υπάρξει όπως άλλα χρόνια και με την ίδια λαμπρότητα ο ερτασμός του ΟΧΙ στην περιοχή μας. Η ΠΑΕ Πιερικός τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα πάρει τις ευλογίες της εκκλησίας μας, για μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Η ομάδα της Πιερίας συνεχίζει να αποτελεί μια απο τις ελάχιστες εξαιρέσεις στο θέμα λειτουργίας της και ειδικότερα στο οικονομικό της κομμάτι. Εκτός απο τα συνεχόμενα μηνύματα στήριξης στην τοπική κοινωνία, η ΠΑΕ Πιερικός διατηρεί και ενισχύσει το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει απο την αρχή της φετινής περιόδου στα αποδυτήρια. Πρόσφατα μάλιστα μέσω του γενικού αρχηγού της, ανακοινώθηκε στους Κωστή Δεμηρτζόγλου και Χρήστο Παπαδόπουλο, πως θα λάβουν στο ακέραιο τις δόσεις των συμβολαίων τους, ανεξάρτητα με το ότι σαν τραυματίες δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα αγωνιστικά. 

Τόσο ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Νατσιάβας, όσο και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες και φροντίζουν με συνέπεια να μην λείπει τίποτα απο το ποδοσφαιρικό τμήμα στον οικονομικό τομέα, εξασφαλίζοντας την ηρεμία και την καλή λειτουργία εντός και εκτός αποδυτηρίων. Πλέον η ΠΑΕ της Πιερίας, αποτελεί μια απο τις πιο αξιόπιστες ποδοσφαιρικές εταιρίες στο πανελλήνιο κι αυτό έχει γίνει γνωστό στους κύκλους της Super League2 (και όχι μόνο), σε όλη την χώρα!  

Τέλος, υπάρχει αναμονή για το γήπεδο και την ημέρα που θα διεξαχθεί το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Θεσπρωτό. Τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων παίδων στο γήπεδο του Πιερικού, έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στην ιστορική ομάδα της Πιερίας, αφού χωρίς ουσιαστικά και σε καμία περίπτωση να ευθύνεται αυτή, κινδυνεύει να μείνει εκτός του γηπέδου της στο εντός έδρας αυτό παιχνίδι της. Οι απαραίτητες ενέργειες έχουν γίνει προς ΕΠΟ και διοργανώτρια και αναμένεται η απόφαση για το γήπεδο διεξαγωγής καθώς και η ημέρα που θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου