Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ντόπες σε παίκτες και προσωπικό με μισθοδοσία 15 ημέρες πρίν βγεί ο μήνας!

 Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Σταύρος Νατσιάβας και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, συνεχίζουν με πράξεις και όχι με λόγια, να αποδεικνύουν έμπρακτα την μεγάλη αλλαγή που  έφερε στον σύλλογο η συνέπεια, η αξιοπιστία και η εφαρμογή όλων όσων ειπώθηκαν από την ημέρα που ανέλαβαν τα ηνία του συλλόγου οι δυο τους.

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται απίστευτο κι όμως είναι αληθινό, ότι από αύριο Δευτέρα 11/10, ξεκινούν οι πληρωμές για τον μήνα Οκτώβριο στον Πιερικό. Και μάλιστα θα καταβληθούν στους ποδοσφαιριστές, όλα όσα έχουν συμφωνηθεί έως και 31.10.2021 σαν δόσεις συμβολαίου. Με αυτό τον τρόπο η Διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κώστα Κουκοδήμος, θέλουν να εξυψώσουν το ηθικό των παικτών και να τους «ντοπάρουν» ηθικά, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα έναρξης του πρωταθλήματος.

Οι κινήσεις της ΠΑΕ Πιερικός, σε μια εποχή «οικονομικής ανομβρίας» την οποία βιώνουν πολλές ΠΑΕ της κατηγορίας, δείχνει την τεράστια δυναμική του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας, που πλέον επιστρέφει πρωταγωνίστρια σε διοικητικό επίπεδο και προετοιμάζεται και αγωνιστικά, για το πρωταγωνιστικό της προφίλ των επόμενων χρόνων. Ήδη η διαφορά έγινε με την τεράστια επιτυχία στο θέμα της αδειοδότησης και τα κολακευτικά σχόλια των άλλων ομάδων στους ανθρώπους του Πιερικού, που δικαιώθηκαν για τον μεθοδικό τους αγώνα. Έναν αγώνα που συνεχίζεται καθημερινά, ώστε ο Πιερικός, να γίνει ξανά ο «Άρχοντας του Βορρά». Η ομάδα που δόξασε την Κατερίνη, την Πιερία και το ποδόσφαιρο της περιοχής, στο πανελλήνιο!

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου