Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Απάντηση αντιδημάρχου Σταύρου Χριστοφορίδη για το γήπεδο της Σεβαστής

Με αφορμή τη δημόσια αναφορά του Κωνσταντίνου Προδρόμου, για το γήπεδο της Σεβαστής, οφείλω να διευκρινίσω τα εξής:

1.Οι εργασίες στους αθλητικούς χώρους γίνονται κατόπιν αιτημάτων που υποβάλλουν οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων και σε άμεση συνεργασία τους με τις υπηρεσίες Τεχνικών Έργων του Δήμου.

2. Οφείλει να γνωρίζει ο κ. Προδρόμου ότι μετά τις αποφάσεις παραχώρησης στις ομάδες, την ευθύνη συντήρησης και φροντίδας των γηπέδων έχουν οι ομάδες και όχι ο Δήμος. Η ποδοσφαιρική ομάδα του Κούκου που κατά την περυσινή ποδοσφαιρική περίοδο είχε την ευθύνη του χώρου, όφειλε να μεριμνήσει για τη συντήρησή του.

3. Το συγκεκριμένο γήπεδο δεν έχει παραχωρηθεί σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία στην ποδοσφαιρική ομάδα του Κούκου για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Είναι εύκολο να μεταθέτεις τις ευθύνες. Καλό θα ήταν ο κ. Προδρόμου, αν θέλει να προσφέρει υπηρεσίες στον τόπο του και στην ποδοσφαιρική του ομάδα, να τις αναλάβει και να απαντήσει στα ερωτήματα για τους λόγους που το γήπεδο παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης σε απόλυτη συνεργασία με το Συμβούλιο Κοινότητας Σεβαστής θα δρομολογήσουν τις εργασίες και θα αποδώσουν στους κατοίκους το γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου