Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Μνήμες απο το ένδοξο παρελθόν

 Στο Α’ ΔΑΚ την ερχόμενη Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 16:00 ο Πιερικός υποδέχεται τον ιστορικό Ηρακλή Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας σε ένα παιχνίδι βγαλμένο απο το ένδοξο παρελθόν των δυο ιστορικών ομάδων της Μακεδονίας που έχουν γράψει λαμπρή ποδοσφαιρική διαδρομή στο χώρο του ποδοσφαίρου και θα συναντηθούν ξανά απο 2013.

Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο και οι δύο ομάδες αναμένεται να προσφέρουν ένα ευχάριστο ποδοσφαιρικό απόγευμα στους φιλάθλους τους αν και δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει το ρόστερ τους μιας και το πρωτάθλημα πήγε χρονικά πίσω λόγω αναδιάρθωσης.

Ο Πιερικός μετά την δικαίωση του, έχει πλέον το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές παικτών πάνω των 25 ετων γεγονός που του λύνει τα χέρια για την νέα χρονιά.

Έτσι όλα δείχνουν ότι ο Πιερικός θα αποκτήσει υπεροπλία και η Διοίκηση θα τον θωρακίσει με παίκτες που θα τον κάνουν και πάλι πανίσχυρο στο Ελληνικό στερέωμα και όχι μόνον.

Την Κυριακή οι φίλαθλοι του Πιερικού στο Α’ ΔΑΚ θα πρέπει να δώσουν βροντερό παρών και να στηρίξουν ολόθερμα την ομάδα της πόλης μας που ξεκινά την χρονιά απέναντι με μια ομάδα της εμβέλειας του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Τσιάρας (Καβάλας) με Βοηθούς τους κ.κ Καμπερίδη, Κουκούμη(Καβάλας) ενω 4ος θα είναι ο κ. Χορόζογλου (Δράμας) και παρατηρητής ο κ. Τζίκας (Μακεδονίας).

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν την Κυριακή στο γήπεδο του Πιερικού για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της αγαπημένης μας ομάδας, αλλά θα πρέπει όμως να τηρηθεί με μεγάλη σχολαστικότητα το υγειονομικό πρωτόκολλο προκειμένου να διαφυλαχθεί στο ακέραιο η έδρα του Α’ ΔΑΚ.

olympiobima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου