Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ευχαριστήριο στον Σπύρο Κουλκουδίνα - Ο μόνος απο τον χώρο της πολιτικής που στέκεται στο πλευρό της ομάδας μας!

 Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον πολιτευτή Ν.Δ. νομού Πιερίας κ. Σπύρο Κουλκουδίνα, φαρμακοποιό, ο οποίος στήριξε και στηρίζει με κάθε τρόπο την ομάδα του νομού μας, με όποιο τρόπο του έχει ζητηθεί και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Πιερικού σε κάθε εκδήλωση, ανάγκη και προσπάθεια του.

Ο κ. Κουλκουδίνας εκτός του φαρμακευτικού υλικού που έχει προσφέρει απλόχερα στην ομάδα του Πιερικού γεμίζοντας το φαρμακείο κάθε φορά που αυτό χρειάστηκε, "έτρεξε" με μεγάλη επιτυχία το κομμάτι των εισιτηρίων διαρκείας, φέρνοντας χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ, προσφέροντας πραγματικά σημαντικότατες υπηρεσίες στην ομάδα μας!

Τον ευχαριστούμε θερμά και υποσχόμαστε σύσσωμη η μεγάλη οικογένεια του Πιερικού, ότι θα είμαστε στο πλάι του όταν αυτό χρειαστεί, αφού αποτελεί τον μοναδικό εκπρόσωπο της πολιτικής ζωής του τόπου μας, που στάθηκε με συνέπεια και συνεχή αγώνα, στο πλευρό του ιστορικού μας συλλόγου!

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου