Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Σπύρος Κουλκουδίνας: Έμπρακτη στήριξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Η αγάπη του Σπύρου Κουλκουδίνα για το ποδόσφαιρο είναι γνωστή.

Μέχρι σήμερα είναι αθλητής σε ερασιτεχνικά σωματεία ποδοσφαίρου της Πιερίας, δείχνοντας ιδιαίτερη    αγωνία για το μέλλον του  ερασιτεχνικού  αθλητισμού  στον  τόπου μας.

Επιπλέον, ο  Σπύρος   αποδεικνύει έμπρακτα,  ακόμη και σε εποχές δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας για τα σωματεία,  πως το πνεύμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης εξακολουθεί σε ορισμένους ανθρώπους να παραμένει άσβεστο και ενεργό.

Στηρίζει οικονομικά, αλλά και με υγειονομικό –  φαρμακευτικό υλικό δεκάδες σωματεία της Πιερίας, δίνοντας  δύναμη  σε διοικήσεις και αθλητές να συνεχίσουν    με περισσότερη αγάπη και κουράγιο την υλοποίηση του σκοπού των ομάδων τους.

Τους τελευταίους μήνες ο Πολιτευτής της  Ν.Δ.  στην Πιερία προσέφερε υγειονομικό υλικό για να καλυφθούν οι ανάγκες της φετινής αγωνιστικής περιόδου στον Αιγινιακό και την Αναγέννηση Κολινδρού, δύο ιστορικά αθλητικά σωματεία της Βόρειας Πιερίας.

Έμπρακτη  πράξη στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού από τον Σπύρο Κουλκουδίνα, η οποία αναγνωρίζεται από τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα τοπικά αθλητικά τεκταινόμενα.

odigos-pierias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου