Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Φιλικό σήμερα με ΠΑΟΚ Β΄- Αναμονή για τους ξένους

 Το πρώτο εντός έδρας φιλικό του παιχνίδι δίνει ο Πιερικός, στην φυσική του έδρα Ά ΔΑΚ Κατερίνης, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β΄. Η φιλική αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19.00΄και είναι η δεύτερη, μετά την επιστροφή της Κατερινιώτικης ομάδας απο την Σερβία, που πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Το πρώτο είχε γίνει στη Λάρισα με τον Απόλλωνα.

Ο Πιερικός έχει ενισχυθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα και περιμένει την άφιξη των τριών ξένων ποδοσφαιριστών του για να ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της φετινής περιόδου. Η πανδημία σε συνάρτηση με τη νέα κατάσταση στην μεταναστευτική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει αλλάξει πολύ την διαδικασία της μετακίνησης των μη κοινοτικών στο εσωτερικό των Ευρωπαϊκών χωρών κι αυτό είναι κάτι που επηρεάζει και την επιστροφή του Φλορεντίν Μπουόλι, καθώς και των άλλων δυο παικτών που αποκτήθηκαν, στην Κατερίνη. Υπάρχουν όμως διαβεβαιώσεις, ότι και αυτό το θέμα σύντομα θα λυθεί.

Τέλος, η οικονομική υγεία της ΠΑΕ, έχει εξασφαλίσει την καλή λειτουργία της ομάδας σε όλους τους τομείς. Διοίκηση και Δήμαρχος Κατερίνης, έχουν δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε ο Πιερικός να αποτελεί μια απο τις λίγες ΠΑΕ της κατηγορίας, που έχει εξασφαλίσει ήδη οικονομικά την κάλυψη των εξόδων της φετινής περιόδου και ατενίζει το μέλλον της με αισιοδοξία!

Το σημερινό παιχνίδι στο Ά ΔΑΚ, θα διεξαχθεί βάση του υγειονομικού πρωτοκόλλου που ισχύει για τους αγώνες ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου