Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Κανένας Καραγκιολίδης δεν μπορεί να σταματήσει ή να σπιλώσει αυτόν τον Πιερικό

Εδώ και μερικούς μήνες τα πράγματα έχουν αλλάξει στον Πιερικό. Και άλλαξαν πρός μιαν κατεύθυνση που ιστορικά κάποια στιγμή θα καταγραφεί στο πολυσέλιδο βιβλίο του συλλόγου, μια απο τις ομορφότερες και τιμητικότερες για την ομάδα μας σελίδες.

Ο καθένας γράφει και λέει ότι θέλει γι αυτήν την ομάδα. Και καλά κάνει, δικαίωμα του είναι, δημοκρατία έχουμε και Πιερικός είμαστε, η μεγαλύτερη ομάδα της Πιερίας και μια απο τις ιστορικότερες της Ελλάδας. Μαζί σου θα ασχοληθούν, με ποιόν θα ασχοληθούν; Λογικό είναι και συνάμα τιμητικό, ακόμη κι άν τα σχόλια είναι αρνητικά. Αυτά που δείχνουν ότι σε υπολογίζουν, σε ζηλεύουν, ακόμη και ότι σε φθονούν γι αυτό που εσύ είσαι και κάποιοι άλλοι δεν μπορούν ναι είναι. Έτσι είναι αυτά...

Απο την ημέρα που ανέλαβε αυτή η διοίκηση και βρέθηκε ενεργά ο δήμαρχος μας δίπλα της, αυτή η ομάδα συνέχεια πληρώνει. Και είναι σωστό αυτό αυτό, οι διοικήσεις πρέπει να πληρώνουν και να διοικούν προς όφελος των ομάδων, με στόχο την ομαλή λειτουργία και την περιφρούρηση της αξιοπιστίας τους. Εδώ όμως υπάρχει ένα τραγικό γεγονός, για το οποίο δε μιλάει και δε λέει κουβέντα κανείς. Ο Πιερικός ΣΗΜΕΡΑ πληρώνει εξοφλώντας ένα ποσοστό 30% των εξόδων που δημιούργησε η σημερινή του διοίκηση και ένα 70% το οποίο δημιούργησαν και ποτέ δεν κάλυψαν οι προηγούμενες διοικήσεις...

Και μην πεί κανείς ότι είναι υποχρέωση του γιατί ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Υποχρέωση του είναι λειτουργήσει σωστά την ομάδα, να πληρώσει αυτά που δημιουργεί απέναντι σε όποιον τα δημιουργεί, να καλύψει τις μισθοδοσίες των προπονητών, των παικτών και του προσωπικού του καθώς και όποια άλλη εκκρεμότητα προκύψει και κατά τη θητεία της η διοίκηση έχει δημιουργήσει. Άν λειτουργούσαν με τον ίδιο τρόπο και οι άλλες διοικήσεις, με το σημερινό νοικοκυριό, δε θα διαβάζαμε σήμερα τις δηλώσεις του Καραγκιολίδη (ζητάει αυτά που συμφώνησε ο άνθρωπος), ούτε θα ακούγαμε τα κακόβουλα σχόλια των ...καλοπροαίρετων γνωστών "φίλων" της ομάδας στα στέκια της πόλης.

Δε μας σταματάν όμως, ούτε ο κάθε Καραγκιολίδης (ή Πεΐδης) ούτε οι ...προαναφερόμενοι. Αυτός ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι πολύ δυνατός για να σταματήσει απο όλους αυτούς. Όλοι αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και εμείς θα κάνουμε ακόμη καλύτερα, τη δική μας. Και η δική μας δουλειά είναι να λειτουργήσουμε την ομάδα μας με τέτοιο τρόπο, που θα κάνει υπερήφανο ξανά όλο τον υγιή ποδοσφαιρικό πληθυσμό της περιοχής μας. 

Και ιδιαίτερα αυτούς που αγαπούν τον Πιερικό μας.

Τέτοια και τόση διοικητική υγεία, είχε πολλά χρόνια να βιώσει αυτός ο σύλλογος. Οι μισθοδοσίες στην ώρα τους και ακόμη νωρίτερα απο το κανονικό (η επόμενη με απόφαση προέδρου και δημάρχου θα γίνει 25/9 !!!), τιμολόγια εξοφλημένα την ώρα της παράδοσης, προβλήματα λυμένα την ίδια ώρα που δημιουργούνται και μια ΠΑΕ που δεν έχει γραφειοκρατικά και λειτουργικά να ζηλέψει τίποτε απο καμία άλλη.

Αυτή η διοίκηση φεύγοντας (όταν και όπως έρθει αυτή η ώρα), δε θα αφήσει επιπρόσθετα οικονομικά βάρη σε καμία απο τις επόμενες διοικήσεις. Και τώρα που διοικεί, δε θα αφήσει κανέναν Καραγκιολίδη (ή Πεΐδη ή όπως  να λέγεται), απλήρωτο και ικανό να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα. Ότι προβλέπεται νόμιμα, αυτό και θα γίνει, εξασφαλίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας.

Ότι πρέπει να γίνει, θα γίνει. Με τον σωστό και νόμιμο τρόπο.

Έτσι όπως αρμόζει στην ιστορία του Πιερικού μας και στο όνομα και την προσωπικότητα του Πρώτου Πολίτη του Δήμου Κατερίνης, του Δημάρχου μας!

Μπάμπης Πεΐδης

Γενικός αρχηγός ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου