Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ηρακλή - Υπέγραψε ο Μητακίδης

 

Η Διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, απευθύνουν κάλεσμα στους φίλους του Πιερικού, για να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν την ομάδα μας, στο αυριανό παιχνίδι της 3ης φάσης Κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Ηρακλή. 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16.00΄στο γήπεδο μας και σίγουρα θα προσφέρει συγκινήσεις στους φιλάθλους των δυο ομάδων που θα παρευρεθούν στις κερκίδες του Α΄ΔΑΚ. 

Υπέγραψε επαγγελματίας ο Μητακίδης

Ποδοσφαιριστής του Πιερικού είναι ο Ευριπίδης Μητακίδης (επιθετικός, γεν. 1999), ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας. Ο Ευριπίδης υπόγραψε συμβόλαιο επαγγελματία και αποτελεί ένα ακόμη από τα νέα παιδιά της περιοχής μας που εντάσσονται στο φετινό ρόστερ.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες, με υγεία και το (Π) στο στήθος.

Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ηρακλή

Η αποστολή του Πιερικού απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές και είναι οι:

Γαλάνης, Ράντος, Γιαλαμίδης, Ζαφειράκης, Ίτσιος, Καρβούνης, Καρανάτσιος, Καγκελίδης, Μαυρίδης, Μηλιώτης, Μητακίδης, Μουρατίδης, Παπουτζίδης, Τοπαλίδης, Χαντζάρας, Χαρτσιάς, Sudar, Bayramly, Πέλκας και Ζούρκος.

Να θυμίσουμε ότι η είσοδος για τον αγώνα της Κυριακής, επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους, ενώ μπορούν να μπούν στο γήπεδο και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και 17 ετών. Οι ανήλικοι 13 έως 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών.

Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου