Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Πραγματοποίησε τον αγιασμό του ο Αιγινιακός

 


ΑΓΙΑΣΜΌΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΌ

Του Γιώργου Καρανικόλα

Αγιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου  , πραγματοποίησε ο Αιγινιακός στο Δημοτικό Γήπεδο ΑΙΓΙΝΙΟΥ " Γιάννης Παραλυκίδης " .

Συμμετείχαν τόσο η πρώτη ομάδα , όσο και η Ακαδημία του συλλόγου . Τον αγιασμό τέλεσαν οι ιερείς κ.κ. Ιωάννης από τον ιερό ναό  Αγίου Ανδρέα και  Ηλίας από τον ιερό ναό κοίμησης της Θεοτόκου . Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού κ Μανώλας Ανέστης 

Ο αντιδήμαρχος κ. Ζαφείρης Δημήτρης . Ενώ την ΕΠΣ ΠΙΕΡΊΑΣ εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας κ .Τσακνάκης Δημήτρης. Και οι τρείς προαναφερθέντες απευθύναν ,  σύντομους χαιρετισμούς , ευχόμενοι καλή χρονιά με υγεία , στους αθλητές , στους προπονητές και διοικούντες της ομάδας του Αιγινίου . Προλόγισε ο Γενικός Γραμματέας του Αιγινιακού Γιώργος Καρανικόλας ο  οποίος ευχήθηκε η σεζόν να αρχίσει και να τελειώσει κανονικά , με την ομάδα της Βόρειας Πιερίας να κατακτά τον τίτλο .

Στη συνέχεια οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής μαζί με τους προπονητές κ.κ. Καπετάνο Δημήτρη και Ιωαννίδης Πέτρο ενημέρωσαν τους γονείς για το ισχύον  πρωτόκολλο κατά της πανδημίας ενώ παράλληλα ,  πραγματοποιήθηκαν και εγγραφές παιδιών  . Η νέα χρονιά για τους "  μικρούς "  ουσιαστικά ξεκινά αύριο στις 4.00 μ.μ. στο ΔΑΚ Αιγινίου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου