Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης: Γίναμε μάρτυρες μιας εγκληματικής και εσκεμμένης ενέργειας

 

Στα πλαίσια του φιλικού αγώνα που έγινε την Τετάρτη ανάμεσα στην ομάδα μας και αυτής του Ατρόμητου Κατερίνης δυστυχώς γίναμε μάρτυρες μιας εγκληματικής και εσκεμμένης ενέργειας του ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου, Παναγιωτίδη Γ.

Ο οποίος σε ανύποπτη στιγμή εκτός φάσης χτύπησε με κλοτσιά - καράτια το γόνατο του δεκαοχτάχρονου ποδοσφαιριστή μας Αδαμόπουλο Ε. με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατο τραυματισμό που θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. 

Αλγεινή και κατακριτέα εντύπωση επίσης προκάλεσε το γεγονός ότι αυτός και ο αδερφός του (Παναγιωτίδης) ο οποίος έχει περάσει από αντίστοιχη θέση, αντί να δείξει την συμπάθεια του προς τον τραυματισμένο ποδοσφαιριστή μας, επέδειξε τουλάχιστον μια απαράδεκτη συμπεριφορά. 

Και η απογοήτευση συνεχίζεται από την συμπεριφορά του προπονητή της ομάδος του Ατρόμητου, κυρίου Ταβουκτσή Σ. ο οποίος έχοντας εμπειρίες και την ηλικία να κρίνει τα πράγματα με σωστό τρόπο, επιβράβευε τους ποδοσφαιριστές του προκαλώντας μας έντονη ανησυχία για το τι μπορεί να συμβεί κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος στους νεαρούς ποδοσφαιριστές  μας. 

Υ. Γ Η ανακοίνωση μας αυτή δεν έχει σκοπό να προκαλέσει και να θίξει το σωματείο του Ατρομήτου με το οποίο διατηρούμε άριστες σχέσεις αλλά πολύ απλά θέλαμε να καταδικάσουμε ανάρμοστες συμπεριφορές συγκεκριμένων ανθρώπων για της πράξεις τους 

Υ. Γ2 Σύσσωμη όλοι η οικογένεια της ΠΑΕ Ποντίων βρίσκεται στο πλευρό του Βαγγέλη μας και θα τον βοηθήσουμε να μείνει δυνατός σε αυτήν την δύσκολη περίοδο. ( ΒΑΓΓΈΛΗ ΜΕΊΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ) 

ΠΑΕ ΠΟΝΤΊΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου