Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Εύκολη νίκη για τον Αιγινιακό σε φιλικό με την Αλεξάνδρεια

 ΑΙΓΙΝΙΑΚΌΣ -  Α.Ε.ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΑΣ 7 - 0 

" ΣΕΙΣΜΟΣ 7 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ " 

Του Γιώργου Καρανικόλα

Τα καλύτερα τα άφησε για το τέλος ο Αιγινιακός , καθώς στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πρίν τις επίσημες υποχρεώσεις του , "  σκόρπισε " την Αλεξάνδρεια με 7 - 0 , δείχνοντας τα 

" δόντια " του.  Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της , στα φιλικά τέστ που έδωσε την περίοδο της προετοιμασίας της , απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που , βρέθηκε  σε κακή μέρα . Πάντως οι φιλοξενούμενοι με το ρόστερ που διαθέτουν σίγουρα 

 είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί  για ,  την κατάκτηση του τίτλου στο Πρωτάθλημα της  Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας . Σκόρερς : Φιρινίδης Κ , Λαναράς Β. 2 , Κιρκιλιάνιδης Γ , Καπετάνος Δ , Αιμιλιάνο , Καρακασίδης Κ . Διαιτητέυσαν με επιτυχία ο κ. Διακουμάκος , η δίδα Φωτιάδου και ο κ. Σκούμπας της Ένωσης Πιερίας .

ΑΙΓΙΝΙΑΚΌΣ : Μοσχίδης , Μιχαηλίδης , Κακατάτσιος , Παπαδόπουλος Θ , Δαραής , Ορφανίδης , Τασιώνας , Κιρκιλιάνιδης , Φιρινίδης , Καπετανος , Λαναράς . Έπαιξαν και οι : Λόυσα , Παντερμαλής , Βουλτσίδης , Ρούσσος , Χαιρεκάκης , Μουρίτζι , Φερχάτι , Καρακασιδης .

Φωτογραφικό αρχείο

Γιώργος Καρανικόλας

Ικανοποιημένοι ο Γενικός Γραμματέας  Γιώργος Καρανικόλας και ο Αντιπρόεδρος του ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ Δημήτρης Αργυρόπουλος ( από αριστερά ) ,  από την σημερινή εμφάνιση της ομάδας ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου