Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Ας αγοράσει πρώτα ένα διαρκείας ο Κουτρούπας και μετά ...υπό όρους και προϋποθέσεις...

 Όσοι αγαπούν και νοιάζονται  τον Πιερικό είναι ήδη δίπλα του. Το απέδειξαν στα δυο χρόνια, από τότε που ξεκίνησε δηλαδή η τεράστια προσπάθεια να «σωθεί» αγωνιστικά και κυρίως οικονομικά η αγαπημένη μας ομάδα. Σε δύσκολους καιρούς. Όταν κάποιοι κρύβονταν και θεωρούσαν την ομάδα «χαμένη» από χέρι.

Από τότε όμως που ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ στάθηκε στα πόδια του και άρχισε να ξεπερνά τα σοβαρά του προβλήματα πολλοί ήταν εκείνοι που «αγάπησαν» την ομάδα και θέλησαν για τα λίγα λεπτά δημοσιότητας και προβολής να βρεθούν στο επίκεντρο.

Με αφορμή τα όσα δήλωσε ο κ. Κουτρούπας έχουμε να του προτείνουμε να ξεκινήσει από τα απλά. Πρώτα να αγοράσει   ένα διαρκείας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και μετά να δηλώνει ότι θέλει να αγοράσει ολόκληρη την ομάδα. Υπό όρους μάλιστα και προϋποθέσεις.

Επιχειρηματίες, επαγγελματίες και άνθρωποι που σέβονται την ιστορία της ομάδας μας και δεν έχουν καμία απολύτως ανάγκη προβολής βρίσκονται στο πλευρό μας. Έμπρακτα. Όχι μέσω συνεντεύξεων.

Οι πόρτες μας είναι ανοικτές. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αλλάζει πορεία. Δεν αναζητά «σωτήρες» και «σωσίβια» που στην πρώτη φουρτούνα θα τον εγκαταλείψουν.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου