Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Φιλικό με την ΑΕ Ποντίων Κοζάνης σήμερα ο Πιερικός


Χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν έπαιξαν την Κυριακή στο κύπελλο ή δεν είχαν συμμετοχή και στα 90΄λεπτά της αναμέτρησης θα δώσει το τεχνικό τιμ της Κατερινιώτικης ομάδας, στο φιλικό που θα γίνει με αντίπαλο την ΑΕΠ Κοζάνης. Το παιχνίδι θα γίνει στο Ά ΔΑΚ και θα ξεκινήσει στις 17.00 μ.μ. με τις πόρτες του σταδίου να είναι ανοιχτές για τους εμβολιασμένους φιλάθλους των δυο ομάδων, αφού η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Γαλάνης, Ράντος, Πέλκας, Μητακίδης, Μαυρίδης, Καγκελίδης , Τσενικλής, Σκαμπαρδώνης, Δεληγιάννης, Μουρατίδης, Χαντζάρας, Παπουτζίδης, Κριμιτζάς, Καρανάτσιος, Ζούρκος, Sudar, Bayramli, Τρούμπαλος, Παπαθανασίου, Μπάπκας, Κατσαβάκης, Παραδείσης θα συμμετέχουν στην αποστολή, σε ένα ακόμη παιχνίδι προετοιμασίας για τον σύλλογο της Πιερίας.

Ο Σάκης Παντελιάδης ενσωματώθηκε αλλά δεν είναι έτοιμος ακόμη για να μπεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς, έχουν εκδοθεί τα δελτία των Μπουόλι και Εμπουσί που αναμένουν την έγκριση της βίζας τους για να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, ενώ θα γίνουν και κάποιες τελευταίες προσθέσεις ενίσχυσης στο ρόστερ, πρίν ολοκληρωθεί για την φετινή περίοδο στην SL2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου