Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Δημήτρης Καπετάνος γύρισε στα "πάτρια εδάφη"

Ο ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΚΑΠΕΤΆΝΟΣ ΕΠΈΣΤΡΕΨΕ .... ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ 

Του Γιώργου Καρανικόλα

Με διπλό ρόλο αυτού του τεχνικού Διευθυντή στην Ακαδημία του συλλόγου , αλλά και του ποδοσφαιριστή.  Ο Δημήτρης Καπετάνος γύρισε στα "  πάτρια εδάφη " , συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια της αναγέννησης του της ομάδας του Αιγινίου .

Ο 26 χρόνος είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής ακαδημίας και κάτοχος πτυχίου προπονητή ΟΥΕΦΑ Β' και θα τεθεί επικεφαλής του τεχνικού τίμ των τμημάτων υποδομής του Αιγινιώτικου συλλόγου , τα οποία ξεκινούν την νέα αγωνιστική περίοδο 2021-22 την Τετάρτη στις 4.30 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο ΑΙΓΙΝΙΟΥ " Γιάννης Παραλυκίδης " με τον καθιερωμένο αγιασμό μαζί  με την πρώτη ομάδα . Παράλληλα ο Καπετάνος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ,  ως ποδοσφαιριστής θέλοντας να συμβάλλει αποφασιστικά  με την εμπειρία του , στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ ΠΙΕΡΊΑΣ . 

Ο Αιγινιώτης άσσος μετά από ένα πέρασμά αρκετών ετών από ομάδες εθνικών κατηγοριών ( Πανθρακικός , ΠΑΟ Κοσμίου Ροδόπης, Μ Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας ,  Αναγέννηση Καρδίτσας κ.α. ) , με αποκορύφωμα την Β' εθνική στην οποία αγωνίστηκε τον Αιγινιακό ( 2018-19 ) . Και τον Βατανιακό παλαιότερα , που ήταν και ο τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός .  Ο Δημήτρης απολύεται σε λίγες μέρες απο τις τάξεις του στρατού και αναμφίβολα , έχει όλα  τα εχέγγυα να πετύχει και με τις δύο ιδιότητες που ,θα επωμιστεί φέτος.

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ

το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού καλωσορίζει τον Δημήτρη Καπετάνο τόσο στην Ακαδημία του συλλόγου  ως προπονητής , όσο και στην πρώτη ομάδα ως ποδοσφαιριστής και του εύχεται καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες .

Για το Δ.Α. του Αιγινιακού

Ο Γενικός Γραμματέας

Γιώργος Καρανικόλας

Στις φωτό ο κ. Νίκος Μούμος εκ μέρους της Διοίκησης του Αιγινιακού καλοσώριζει τον Δημήτρη Καπετάνο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου