Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Μεταγραφικές κινήσεις του Δία Δίου - Ανακοίνωση 8 νέων αποκτημάτων

Ενίσχυση στον «άσσο» με Στέφανο Παπανικολάου

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 29χρονο τερματοφύλακα Στέφανο Παπανικολάου ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Πρόκειται για μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση για την ομάδα μας αφού ο Στέφανος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους γκολκίπερ των γηπέδων της Πιερίας με σπουδαία αγωνιστικά προσόντα καθώς και με πολλές και υψηλές παραστάσεις στην ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του.

Ο Στέφανος είναι γεννημένος στις 9 Μαΐου 1992 και κατέχει ένα πλούσιο βιογραφικό έχοντας αγωνιστεί κατά σειρά σε Ελπίς Ανδρομάχης, ΑΕ Ποντίων, Πιερικό, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Θερμαϊκό Κορινού, ΓΑΣ Σβορώνου, Δία Αγίου Δημητρίου και Πυδναϊκό.

Με την απόκτησή του ο Δίας ενισχύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη θέση «1» και πλέον ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Σαρπότας βλέπει τις επιλογές του κάτω από τα γκολπόστ να είναι και περισσότερες και άκρως αξιόλογες.

Σύσσωμη η οικογένεια του Δία εύχεται στο Στέφανο καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο του ξεκίνημα με την ομάδα μας.

 Επέστρεψε στο Δία Δίου ο Νίκος Καραμήτρος

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νικόλαο Καραμήτρο ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Ο Νίκος είναι γεννημένος στις 24/10/2003, αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός (αριστερός και δεξιός) και αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της γενιάς του στο Πιερικό ποδόσφαιρο,με την επιστροφή του στην ομάδα μας ύστερα από δύο χρόνια να αποτελεί ένα εξαιρετικά ευχάριστο γεγονός για τον οργανισμό του Δία.

Ο Νίκος Καραμήτρος ο οποίος έλαμψε τη σεζόν 2018-2019 πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στο Δίον όσο και στη μεικτή Νέων της ΕΠΣ Πιερίας, προκάλεσε το ενδιαφέρον της ΠΑΕ Ξάνθης η οποία τον απέκτησε τον Ιούνιο του 2019. Με τη Θρακιώτικη ομάδα ο νεαρός επιθετικός αγωνίστηκε στα κλιμάκια της Κ17 σε μία πολύ γεμάτη σεζόν για τον ίδιο καθώς και με την Κ19 την περσινή περίοδο.  

Πλέον έχοντας αποκομίσει πολλαπλές εμπειρίες και παραστάσεις από την περιπέτειά του στις ακαδημίες της Ξάνθης, επιστρέφει στο σπίτι του και αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύ δυνατό χαρτί στην φαρέτρα του Παναγιώτη Σαρπότα στην προσπάθεια του Δία να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Το Δ.Σ. του Δία Δίου καλωσορίζει εκ νέου τον Νίκο στην ομάδα μας και του εύχεται καλή και ευλογημένη σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Τόπο στα νιάτα και φέτος ο Δίας

Η διοίκηση του Δία Δίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση έξι νεαρών και άκρως ελπιδοφόρων ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας μας τη φετινή σεζόν. 

Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Αλεξανδρίδη (πλάγιος αμυντικός), Ηλία Κατσάρα (πλάγιος επιθετικός), Δημήτριο Τσαούση (πλάγιος αμυντικός), Νικόλαο Καραθάνο (μεσοεπιθετικός), Ελευθέριο Σιτμαλίδη (κεντρικός αμυντικός) και Βασίλειο Παπαδόπουλο (μεσοεπιθετικός).

Ο Δίας Δίου πιστός στις αρχές και στη φιλοσοφία του για μία ακόμη χρονιά επενδύει στο ταλέντο και στα νιάτα, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι προσφέρει την ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν με τη φανέλα μας και να ξεδιπλώσουν όλα τα χαρακτηριστικά  του ταλέντου τους μέσα από μία διαδικασία που έχει στόχο εκτός από τη νίκη, τη χαρά του ποδοσφαίρου. 

Το Δ.Σ. του Δία Δίου καλωσορίζει τους έξι νέους ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή σεζόν με υγεία, επιτυχίες και πολλές εμπειρίες.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου Δία Δίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου