Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

ΓΑΣ Σβορώνου: Νίκη 5-0 στο φιλικό με τον Άρη Κοκκινοπλιτών

 

6ο φιλικό προετοιμασίας!

Άλλη μια φιλική νίκη,  αυτή τη φορά κόντρα στον Άρη Κοκκινοπλητών πέτυχε η ομάδα μας με 5-0! Σε ένα φιλικό που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο "Λ. Ξανθόπουλος" το σύνολο του Γιάννη Κωνσταντινίδη, ενώ ξεκίνησε πολύ νωθρά στο πρώτο ημίχρονο,  κατάφερε να ανεβάσει την απόδοση της στο 2ο ημίχρονο και με τις αλλαγές που έγιναν επικράτησε εν τέλει με 5-0. 

Η ομαδα μας παρά την υπέροχη που είχε σε όλο το πρώτο ημίχρονο υστερούσε αρκετά στην τελική πάσα ή και στην τελική προσπάθεια. Το γκολ στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε  ο Αποστολίδης με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή. Παρόλα αυτά και πάλι η απόδοση δεν ανέβηκε αισθητά. 

Στο β' ημίχρονο, ο προπονητής μας έκανε αρκετές αλλαγές, οι οποίες έδωσαν φρεσκάδα. Παρά τις προσπάθειες και τις τελικές στο πρώτο 10' του 2ου το σκορ δεν άλλαξε. Ο Βούλγαρης Χ. πρόλαβε την έξοδο του αντιπάλου τερματοφύλακα και ανατράπηκε,  με τον Κυρτέγο να αναλαμβάνει την ευθύνη και να ευστοχεί. Το 3-0 έκανε εκ νέου ο Κυρτέγος με κοντινή προβολή μετά την ωραία πάσα του Κυπαρίσση. Το 4-0 έκανε εκ νέου ο Κυρτέγος (το οποίο είναι και το 2ο διαδοχικό χατ-τρικ) μετά το ωραίο σπάσιμο του Λαγδάρη. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Ζώβληκας Δ. μετά την όμορφη κάθετη του Κυρτέγου. 

Αρχική εντεκάδα: Αδάμος, Χατζηθεοδωρίδης,  Τριανταφύλλου,  Βούλγαρης Ν., Καρτσαμπάς,Δελαβερίδης Γκαράτζιας, Αποστολίδης, Βούλγαρης Χ., Μακράκης,  Σαρρής 

Στο β ημίχρονο: Ξανθόπουλος, Κωτσιόπουλος, Τροΐρης,  Λαγδάρης,  Σκαμπαρδώνης, Δημητρουλόπουλος,  Κυρτέγος, Κυπαρίσσης,  Ζώβληκας Δ. , Ζώβληκας Κ., Μακρης, Γκούμας,  Ναβροζίδης .

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ  της ομάδος μας, εύχονται στον Άρη Κοκκινοπλητών καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία ενόψει του πρωταθλήματος που ξεκινάει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου