Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Κύπελλο Ελλάδας: Τρίτη (21/9) με συμμετοχή του Πιερικού η κλήρωση για την 3η φάση στο Κύπελλο Ελλάδας

 

Την Τρίτη (21/9) θα γίνει η κλήρωση για την 3η φάση στο Κύπελλο Ελλάδας – Κυριακή οι αγώνες

Με live streaming από τα γραφεία της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (21/9) η κλήρωση για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην διαδικασία που θα ξεκινήσει στις 11:30 θα πάρουν μέρος οι 26 ομάδες (εξαιρούνται οι ομάδες Β’: ΠΑΟΚ Β’, ΑΕΚ Β’, Παναθηναϊκός Β’, Ολυμπιακός Β’) της Super League 2 που έχουν πιστοποιητικό συμμετοχής καθώς οι ομάδες της Γ’ Εθνικής που προκρίθηκαν από την προηγούμενη φάση.

Αναλυτικά οι ομάδες που έχουν πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2  πλην των ομάδων Β’: Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Ολυμπιακός Βόλου, ΠΟ Τρίγλιας, Διαγόρας, Τρίκαλα, Επισκοπή, Αστέρας Βλαχιώτη, Αλμωπός Αριδαίας, Κηφισιά, ΟΦ Ιεράπετρας, Καλλιθέα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιγάλεω, Πανσερραϊκός, Πιερικός, Εργοτέλης, ΑΕ Καραϊσκάκης, Ξάνθη, Καλαμάτα, ΑΕΛ, Νίκη Βόλου, Λεβαδειακός, Βέροια, Θεσπρωτός, Χανιά.

Οι αγώνες της 3ης φάσης αναμένεται να διεξαχθούν την Κυριακή (26/9).

Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν σε περίπτωση που κληρωθεί ζευγάρι με ομάδα από SL2 και Γ’ Εθνική, γηπεδούχος θα είναι ο σύλλογος της τρίτης κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η κλήρωση της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα διενεργηθεί την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 11:30 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή και θα καλυφθεί απευθείας σε live streaming.

Στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, θα συμμετάσχουν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής που προκρίθηκαν από τη 2η φάση, καθώς και οι ομάδες της Super League 2.

Επισημαίνεται ότι στη διαδικασία δεν θα παραστούν εκπρόσωποι των ομάδων και των ΜΜΕ, σε εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του COVID-19.

www.mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου