Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Καλλιθεακός-Αιγινιακός 2-2 Ισόπαλο φιλικό στην Καλλιθέα

ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ : 2 - 2

Του : Γιώργου Καρανικόλα

" Άρωμα "  πρωταθλήματος μύρισε στην Καλλιθέα στο φιλικό μάτς , ανάμεσα στον τοπικό Καλλιθεακό και τον Αιγινιακό , δύο ομάδες που , προβάλλουν ως φαβορί για την άνοδο στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ .

Το τελικο 2 - 2 σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού κρίνεται ως δίκαιο αποτέλεσμα , αφού τόσο η υπεροχή , όσο και οι τελικές πρός τις  εστίες ήταν μοιρασμένες.  Δύο όψεις παρούσιασε η αναμέτρηση ,Οι φιλοξενούμενοι στο α' ημίχρονο είχαν εντυπωσιακή αγωνιστική παρουσία και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες , να διευρύνουν το προβαδισμα τους ( 1 - 2 ) 

Στην επανάληψη , Οι της Καλλιθέας ανέβασαν στροφές και απείλησαν ούκ ολίγες φορές , για να γυρίσουν το σε βάρος τους σκόρ , αλλά κατάφεραν μόνο να πετύχουν την ισοφάριση που , έμεινε ως το τέλος . Στο 89' η ομάδα του  Γιώργου Ντάμτσιου άγγιξε το γκόλ , όμως το φάουλ του Δ. Καπετάνου τράνταξε τη συμβολή των δοκαριών .

Σκόρερς :Μιχαηλιδης ( πεν.  )2 . (Αιγινιακός) , Μαλλιώρας 2 ( Καλλιθεακός ) .

Διαιτήτευσε με επιτυχία ο κ. Βρούζος .

Η σύνθεση του Αιγινιακού :  Αλεξίου ,  Ραγκάτσης , Βουλτσίδης , Αιμιλιάνο , Δαραής , Μιχαηλιδης , Παντερμαλής , Ορφανίδης , Τασιώνας ,  Φιρινίδης , Καπετάνος , 

Έπαιξαν και οι : Τοπαλίδης , Ρούσσος , Χαιεκάκης , Ζαφείρης , Μαριγλέν , 

Ενώ τέλος δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι  δύο τερματοφύλακες  Μοσχίδης και Γιαγκίδης καθώς και οι :  Κακατάτσιος , Κιρκιλιάνιδης , Παπαδόπουλος , Λαναράς , Φλορίντο , Κλάιντι .

 Στη φωτό ο τεχνικός της ομάδας της Βόρειας Πιερίας Γιώργος Ντάμτσιος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου