Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

ΓΑΣ Σβορώνου - Δωτιέας Αγιάς 2-0 σε φιλική αναμέτρηση

 

10ο φιλικό προετοιμασίας!

Νίκη για την ομάδα μας με 2-0 κόντρα στον Διωτιέα Αγιάς, σε μια σπουδαία φιλική αναμέτρηση! Το παιχνίδι κρίθηκε από το γκολ σπάνιας ομορφιάς του Βούλγαρη Χ. και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κυπαρίσση. 

Η ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη ήταν ανώτερη καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Η πρώτη φάση ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 4', που έστειλαν την μπάλα στο δοκάρι, αλλά στην συνέχεια δεν απείλησαν στο ελάχιστο την εστία του Παπατολίκα. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 12' απο την σέντρα του Λαγδάρη και την κεφάλια του Βούλγαρη Χ., η οποία πέρασε λίγο αουτ. Στο 15' ένα τρομερό γκολ του Βούλγαρη Χ., ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής με έξω φάλτσο  και έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι. Στο 20' σουτ ξανά του Βούλγαρη Χ., η μπάλα λίγο έξω. Στο 30' σέντρα του Λαγδάρη, κεφάλια του Κυπαρίσση με τον τερματοφύλακα να κάνει φοβερή απόκρουση. Στο 35' δοκάρι του Βούλγαρη Χ. 

Η υπέροχη τόσο στην κατοχή,  όσο και στις ευκαιρίες συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα μας. Με την έναρξη του β μέρους ο Ζώβληκας δεν κατάφερε να κάνει το 2ο γκολ σε μια εξαιρετική προσπάθεια. Στο 60ο λεπτό νέα ευκαιρία, μετά την σέντρα του Λαγδάρη η κεφάλια του Κυπαρίσση πέρασε άουτ.Στο 67' η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Λαγδάρης. Ο Κυπαρίσσης ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε κάνοντας το 2-0. Άλλη μια καλή στιγμή ήρθε στο 75' με τον Ζώβληκα, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Τελευταία καλή φάση για την ομάδα μας έγινε στο 80' με τον Κυρτέγο, ο οποίος σούταρε εκτος περιοχής, αλλά κάποιος αμυντικός απομάκρυνε με προβολή. 

Αρχική εντεκάδα: Παπατολίκας, Καρτσαμπάς,  Λαγδάρης, Αποστολίδης, Τριανταφύλλου, Δημητρουλόπουλος, Τροΐρης, Κυρτέγος, Κυπαρίσσης, Σαρρής,  Βούλγαρης Χ.

Στο β μέρος αγωνίστηκαν: Ζώβληκας  Χατζηθεοδωρίδης, Δελαβερίδης, Γκαράτζιας, Τσάνι 

Απουσίαζαν για λόγους τραυματισμών οι: Κωτσιόπουλος, Μακράκης, Δημητρίου,  Βούλγαρης Ν., Αδάμος 

Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστούν θερμά την ομάδα του Διωτιέα Αγιάς και της εύχονται καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου