Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Με την Αθανασία Τσαρούχα στην 11άδα! - Πάλεψαν τα κορίτσια της εθνικής αλλά ηττήθηκαν απο την Πολωνία

 

Στην ενδεκάδα της εθνικής ομάδας Κορασίδων η Κατερινιώτισσα Αθανασία Τσαρούχα!

Ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο παρουσίασε η Εθνική ομάδα των Κορασίδων στο σημερινό φιλικό κόντρα στην Πολωνία στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Οι παίκτριες της Κατερίνας Φαλίδα, μπήκαν από την αρχή στον αγωνιστικό χώρο πολύ καλά διαβασμένες, αποφασισμένες και εμφανώς βελτιωμένες από τον πρώτο αγώνα. Μπορεί οι Πολωνές να είχαν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως οι Ελληνίδες παίκτριες έκλεισαν καλά τους διαδρόμους και βγήκαν με αξιώσεις προς περιοχή του αντιπάλου. Στο 24′ μάλιστα είχαν και δοκάρι σε μακρινό σουτ της Τσαρουχά.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ να είναι στο 0-0.

Ότι δεν κατάφεραν οι Πολωνές παίκτριες σε 45 λεπτά, το έκανα οι Ελληνίδες στα πρώτα 46” του δευτέρου ημιχρόνου με ένα αυτογκόλ, όταν μετά από πλαγιοκόπηση των αντιπάλων από την αριστερή πλευρά, η Καρυπίδη στην προσπάθεια της να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της εστίας της. Η πολωνική ομάδα απέκτησε την υπεροχή αλλά χωρίς να μπορεί να βρίσκει στόχο. Στο 72′ οι Πολωνές διπλασίασαν τα τέρματα τους με απευθείας χτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή. 

Οι Ελληνίδες πήραν κάποια μέτρα στο γήπεδο και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες για να μειώσουν το σκορ με αποκορύφωμα αυτή στο 85′, όταν η Νταρζάνου βγήκε πολύ ωραία από τα πλάγια σε θέση τετ α τετ, με την αντίπαλη τερματοφύλακα όμως να αποκρούει την μπάλα.

Τα γκολ για την Πολωνία: 46′ και 72′

Η σύνθεση της Εθνικής ομάδα Κορασίδων:

Ελλάδα (αρχική ενδεκάδα): Γρίβα, Κουκουλάκη, Τζιντζόγλου, Καρυπίδη, Σαργιώτη, Μπέου, Τσαρούχα, Χαλατσογιάννη, Κωστοπούλου, Λαζαράκη, Σιδηροπούλου.

Αγωνίστηκαν επίσης: Στανίνου, Φανουράκη, Κολουσίδου, Ραπάνη, Βενιαμίν, Σαριδάκη, Ζαγκλή, Νταρζανού, Γεωργαλά.

Από την ομάδα του womensfootball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου