Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Κλείνει φορ και ακραίο επιθετικό - 10/10 ξεκινάει η SL2 με ΠΑΟΚ Β και Ολυμπιακό Β στον Βορρά - Πέφτουν 4 απο κάθε όμιλο

 Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ του είναι ο Πιερικός, με τους Κατερινιώτες να εστιάζουν στην απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού περιοχής αλλά κι ενός ακραίου.

Η έλευση του Φλορεντίν Μπουόλι έχει καθυστερήσει, με τον Καμερουνέζο να αποτελεί τον μόνο απόντα αυτή τη στιγμή απο τους ποδοσφαιριστές που υπολόγιζε και περίμενε το τεχνικό τιμ της ομάδας της Πιερίας, ενώ η κλήρωση και ο ορισμός του αγώνα κυπέλλου της Κυριακής, ανάγκασε τους ανθρώπους του Πιερικού να αναβάλλουν το προγραμματισμένο για αύριο Τετάρτη φιλικό με την Βέροια.

Αντίπαλος ο Ηρακλής που πήρε τη θέση της Τρίγλιας στο πρωτάθλημα της SL2, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ποδοσφαιρικής χρονιάς. Θα είναι ένα καλό τεστ για τον Πιερικό, ώστε πρίν την έναρξη του πρωταθλήματος, να αξιολογήσει το δυναμικό των ομάδων που θα αντιμετωπίσει μέσα στην αγωνιστική περίοδο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώστας Μηλιώτης γιατί ένιωθε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, προφυλάχθηκε ο Νίκος Τζήμας που επιστρέφει μετά την κλωτσιά που δέχθηκε στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ Β΄, ενώ θα λείψουν και οι Κωστής Δεμηρτζόγλου-Χρήστος Παπαδόπουλος, ο πρώτος αναρρώνει μετά την εγχείριση που έκανε στο τραυματισμένο του πόδι και ο δεύτερος βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης και επιστροφής.

Τέλος, τις ομάδες Β χώρισαν στην Super League 2 εν όψει της νέας σεζόν στο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (21/9).

ΠΑΟΚ Β και Ολυμπιακός Β, έπειτα από κλήρωση, θα αγωνιστούν στον Βόρειο Όμιλο, ενώ ΑΕΚ Β και Παναθηναϊκός Β στο Νότιο Όμιλο. Την επόμενη σεζόν, στο Βορρά θα αγωνιστούν ΠΑΟΚ Β και Παναθηναϊκός Β, ενώ τη μεθεπόμενη ΠΑΟΚ Β και ΑΕΚ Β.

H κλήρωση του πρωταθλήματος αναμένεται να γίνει την επόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη, ενώ η έναρξη της Super League 2 ορίστηκε για τις 10 Οκτωβρίου. Σε ό,τι αφορά τους υποβιβασμούς, θα πέσουν απευθείας τέσσερις ομάδες από κάθε όμιλο. Τον Πιερικό εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Νατσιάβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου