Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Ανακοίνωσε επέκταση συνεργασίας με Κιρκιλιανίδη ο Αιγινιακός

 

Του Γιώργου Καρανικόλα

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ , αφού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ΓΙΆΝΝΗΣ ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ θα συνεχίσει να φοράει τα κυανόλευκα της ομάδας του Αιγινίου.

Ο 33χρόνος παίκτης , έχοντας πολύ πλούσιο βιογραφικό , με παραστάσεις από τη Γ εθνική κατηγορία με τα χρώματα του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων . και Αλεξάνδρειας Ημαθίας , αναμένεται να συμβάλλει αποφασιστικά στην επίτευξη των υψηλών επιδιώξεων της ομάδας από την Βόρεια Πιερία .

Ο ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ δήλωσε : " Είμαι ευχαριστημένος από την περυσινή χρονιά , που δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε  για μας . Η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα ήταν ζήτημα χρόνου , γιατί διαθέταμε μια ομάδα ισχυρή και αξιόπιστη .

Οι κύριοι λόγοι της παραμονής μου , ειναι η βαριά φανέλα του  Αιγινιακού ,  η παρουσία του κ. Ντάμτσιου στην τεχν. ηγεσία του σωματείου και το άριστο κλίμα , που υπάρχει στις τα τάξεις του .

Πιστεύω ότι φέτος θα πετύχουμε τους στόχους , που έχουμε οριοθετήσει "

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ 

Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιάννη ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗ , για έναν χρόνο ακόμα και του εύχεται Υγεία και Επιτυχίες.

ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου