Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Ο πρόξενος της Ελλάδας στην Σερβία δίπλα στον Πιερικό - Φιλικό σήμερα με την ΦΚ Γιαγκόντινα

 Κοντά στην αποστολή του Πιερικού στην Γιαγκόντινα της Σερβίας βρέθηκε ο επίτιμος πρόξενος της Ελλάδας στην Σερβία και δήμαρχος της πόλης, Ντράγκαν Μάρκοβιτς Πάλμα.

Τον ισχυρό άντρα του Σέρβικου κοινοβουλίου, συνόδευαν ο περιφερειάρχης της Γιαγκόντινα, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και ο πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας ΦΚ Γιαγκόντινα. Ο κ. Πάλμα κάθησε αρκετή ώρα με την Ελληνική αποστολή και συνομίλησε με τους Έλληνες προσκεκλημένους του, απευθύνοντας και έναν μακροσκελή χαιρετισμό, με πολλές πληροφορίες που αφορούν την όμορφη πόλη του. 

Εκθείασε τον δήμαρχο Κατερίνης και προσωπικό του φίλο Κώστα Κουκοδήμο και τόνισε πως είναι μεγάλη του χαρά που τον γνωρίζει, γιατί όπως ο ίδιος τόνισε "δεν μπορεί ένας μεγάλος αθλητής, 3ος στην Ευρώπη και Ολυμπιονίκης, να μην είναι και καλός άνθρωπος".


Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο προπονητής του Πιερικού Νίκος Θεοδοσιάδης, ο οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς του δημάρχου Κατερίνης και ευχαρίστησε τους οικοδεσπότες για την άψογη και ιδανική φιλοξενία στην περιοχή τους.

Ο καιρός σήμερα στην πόλη της Σερβίας είναι βροχερός και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Πιερίας, πήραν το πρωινό τους ρεπό, γιατί το απόγευμα θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό επί Σερβικού εδάφους, αντιμετωπίζοντας την τοπική ΦΚ Γιαγκόντινα, ομάδα Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Αύριο Πέμπτη, όπως και και την Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, ενώ το Σάββατο έχει προγραμματιστεί νέα φιλική αναμέτρηση, με ομάδα της περιοχής που θα γνωστοποιηθεί στους ανθρώπους της αποστολής του Πιερικού, σήμερα μετά το φιλικό.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται στην Κατερίνη και σύντομα θα υπάρχει και περίπτερο στο κέντρο της πόλης για την διάθεση τους. Η έναρξη λειτουργίας του χώρου, θα ανακοινωθεί απο την ΠΑΕ Πιερικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου