Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Απο τις ελάχιστες ΠΑΕ με Ασφαλιστική και Φορολογική Ενημερότητα

 

Ο φάκελος του Πιερικού κατατέθηκε εκ νέου για να εκδικασθεί η έφεση του προς την αρμόδια επιτροπή αδειοδότησης της SL2. Ανεξάρτητα με την εξέλιξη αυτής της διαδικασίας και επειδή πολλά ακούγονται και γράφονται, θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο και κατανοητό πως η συγκεκριμένη απόφαση ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ τη συμμετοχή της ομάδας στη Β΄εθνική κατηγορία (SL2).

Επηρεάζει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει ελεύθερα μεταγραφές ποδοσφαιριστών άνω των 25 ετών. Δηλαδή στην χειρότερη περίπτωση, ο Πιερικός θα κινηθεί με τους τρείς έμπειρους παίκτες που δικαιούται να αποκτήσει ή να ανανεώσει για τη νέα χρονιά και θα παίξει με νέα παιδιά, που τα μεγαλύτερα θα είναι ηλικιακά μέχρι 25 ετών. Και σίγουρα αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για την ομάδα της Πιερίας αφού κατά κάποιο τρόπο, ήταν και στόχος των ανθρώπων της το νεανικό ρόστερ, ώστε να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα έχει και παρόν και μέλλον. 

Εδώ θα πρέπει επίσης να γίνει γνωστό, ότι η ΠΑΕ Πιερικός, είναι απο τις ελάχιστες ΠΑΕ που διαθέτουν τόσο Ασφαλιστική, όσο και Φορολογική ενημερότητα. Αυτό σημαίνει (για όσους δε γνωρίζουν), ότι η εταιρία μπορεί να εισπράττει κανονικά και να πραγματοποιεί τις οικονομικές συναλλαγές της χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό είναι κάτι που κερδήθηκε αφού πληρώθηκε μεγάλο μέρος απο τις παλιές υποχρεώσεις που είχαν δημιουργηθεί. Οι άνθρωποι του Πιερικού νοικοκυρεύουν σε όλα τα επίπεδα τον σύλλογο και αυτό είναι κάτι που θα λάβουν σίγουρα υπόψιν τους οι δικαστές που θα εκδικάσουν την έφεση του ιστορικότερου ποδοσφαιρικού Συλλόγου της Πιερίας.

Και για του λόγου το αληθές:


Φιλικό με Πανσερραϊκό την Πέμπτη στο Σβορώνο

Ένα καλό φιλικό προετοιμασίας θα γίνει αύριο Πέμπτη (12/8) στο γήπεδο του Σβορώνου. Πιερικός και Πανσερραϊκός θα δώσουν χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές τους, για να βγάλουν οι προπονητές τους χρήσιμα συμπεράσματα. Η ομάδα των Σερρών πραγματοποιεί την προετοιμασία της στο Ελατοχώρι και θα πραγματοποιήσει το δεύτερο φιλικό στην περιοχή μας.

Δεύτερο φιλικό και για τον Πιερικό, μετά το παιχνίδι με την Κ19 του Ολυμπιακού στα 3-5 Πηγάδια. Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο του Σβορώνου αφού άρεσε στους φιλοξενούμενους στην περιοχή μας ανθρώπους του Πανσερραϊκού και θα ξεκινήσει στις 6.15 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου