Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Άστατος ο καιρός μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο – Η πρόγνωση μέρα-μέρα

Άστατος θα είναι ο καιρός μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ.

Δείτε αναλυτικά τα μέχρι τώρα στοιχεία των προγνώσεων για τις επόμενες μέρες:

ΤΡΙΤΗ 10-08-2021

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν όμβροι στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα πελάγη τοπικά 6 και στα νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου πρόσκαιρα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και η μέγιστη τιμή της θα φθάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 38 με 40 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τους 40 με 42 και στη νησιωτική χώρα τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.


ΤΕΤΑΡΤΗ 11-08-2021

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στο Αιγαίο 5 με 6 και στα νοτιοανατολικά τμήματά του πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Η μέγιστη τιμή της στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 38 με 40 βαθμούς και κατά τόπους στη Θεσσαλία και τη Στερεά τους 40 με 42 βαθμούς Κελσίου.


ΠΕΜΠΤΗ 12-08-2021

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο τοπικά 6 και στα νοτιοανατολικά τμήματά του πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και η μέγιστη τιμή της στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-08-2021 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 14-08-2021 

(ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ)

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν όμβροι στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση κυρίως το Σάββατο στα ανατολικά.

aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου