Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Η ταινία που θα σας καθηλώσει - Αύριο βράδι (Δευτέρα 30/8) στο ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ


Δευτέρα 30 Αυγούστου 
Ώρα έναρξης 21:30
Είσοδος ελεύθερη. 

Όταν η Έμιλυ Ρόουζ αφήνει το πατρικό της για σπουδές στο Κολέγιο δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το τι πρόκειται να της συμβεί. Μόνη της στην εστία, θα έχει τις πρώτες τρομακτικές παραισθήσεις που καταλήγουν σε πλήρη απώλεια συνείδησης. Οι γιατροί, γνωματεύοντας ότι η Έμιλυ πάσχει από επιληψία, της χορηγούν την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή.
Καθώς, όμως, οι επιθέσεις της γίνονται όλο και πιο συχνές και επικίνδυνες, επιστρέφει στο σπίτι της, διακόπτει τα φάρμακα και μαζί με την οικογένειά της απευθύνονται στον ιερέα της ενορίας, Ρίτσαρντ Μουρ, σαν την τελευταία τους ελπίδα. Η επίσημη Εκκλησία δίνει την αδεια για τον εξορκισμό, κατά τη διάρκεια του οποίου, η Έμιλυ πεθαίνει και ο ιερέας εγκαλείται σε δίκη, κατηγορούμενος για φόνο εξ αμελείας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της ακροαματικής διαδικασίας, παρακολουθούμε όλο το τρομακτικό χρονικό που κόστισε στην Έμιλυ τη ζωή της. Στο τέλος, το ερώτημα παραμένει: ήταν η Έμιλυ ένα επιληπτικό κορίτσι που σκοτώθηκε από τον κλήρο ή μία δαιμονισμένη που σώθηκε από την εκκλησία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου