Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Εύκολη νίκη του ΓΑΣ στην Καλλιθέα σε φιλικό προετοιμασίας

 3ο φιλικό προετοιμασίας!

Η ομάδα αντιμετώπισε τον Καλλιθεακό στην Καλλιθέα, επικρατώντας με το εμφατικό 7-1! Το συγκρότημα του Γιάννη Κωνσταντινίδη παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές στην σύνθεση της,  ενόψει και του αυριανού (σημερινού) φιλικού με τον Πιερικό, στις 6.00 στο γήπεδο του Σβορώνου " Λ. Ξανθόπουλος "!

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς ο Σαρρής με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Ζώβληκα Κ., ο οποίος διπλασίασε λίγο αργότερα τα τέρματα της ομάδος μας. Το 3-0 πέτυχε ο Θάνος Τριανταφύλλου  με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Δελαβερίδη, το 4ο γκολ και τελευταίο για το πρώτο ημίχρονο σημείωσε εκ νέου ο Σαρρής, μετά την πάσα του Κυπαρίσση Γ. 

Στο 2ο ημίχρονο, ο Μανουσαρίδης έκανε το 5-0 με σουτ, ενώ το 6-0 πέτυχε ο Γκούμας μετά το ωραίο σπάσιμο του Σκαμπαρδώνη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Τσιτλακίδη,  ενώ τον χορό των γκολ έκλεισε ο Βούλγαρης Χ. με αριστερό διαγώνιο σουτ!

Αρχική εντεκάδα: Αδάμος - Βούλγαρης Ν., Αποστολίδης, Τριανταφύλλου, Στεφανίδης - Καταχιώτης, Γκαράτζιας - Ζώβληκας Κ. Δελαβερίδης, Κυπαρίσσης Γ. - Σαρρής 

Στο β' ημίχρονο: Ξανθόπουλος, Παπατολίκας Κ., Λαμογιάννης, Σκαμπαρδώνης, Τσάνι, Μανουσαρίδης, Γκούμας,  Βούλγαρης Χ., Καρτσαμπάς,  Μακρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου