Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Με Σαρπότα στο τιμόνι και Καλουσίδη συνοδηγό ο Δίας Δίου

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Σαρπόταο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. 

Ο Παναγιώτης Σαρπότας είναι 39 ετών, αγωνίστηκε στο παρελθόν ως ποδοσφαιριστής στο Δία και αποτελεί έναν από τους πλέον ελπιδοφόρους νέους προπονητές της Πιερίας  παρουσιάζοντας ένα αξιοπρόσεκτο δείγμα γραφής σε αυτά τα τρία έτη που βρίσκεται στην άκρη των πάγκων. Τη σεζόν 2018-19 ανέλαβε τον  Πυδναϊκό με τον οποίο ολοκλήρωσε την άνοδο από τη Γ’ στη Β’ κατηγορία, ενώ την αμέσως επόμενη αγωνιστική περίοδο πέτυχε με την ομάδα του Κίτρους διαδοχικό προβιβασμό στην Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Την περσινή χρονιά βρίσκονταν στο τιμόνι του Ολύμπου Βροντούς  στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, με τον οποίο μάλιστα πραγματοποίησε μία εξαιρετικήεκκίνηση μέχρι τη διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας. 

Επίσης, το Δ.Σ. του Δία Δίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Καλουσίδη στο ρόλο του βοηθού προπονητή. Ο Παναγιώτης αποτελεί ποδοσφαιριστή της ομάδας μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ωστόσο στην 5η του σερί σεζόν στο Δίον θα είναι ταυτόχρονα και το «δεξί χέρι» του νέου τεχνικού μας, με την οικογένεια του Δία να τον στηρίζει έμπρακτα σε αυτό το νέο του ξεκίνημα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Σύσσωμη η διοίκηση του Δία εύχεται στους Παναγιώτη Σαρπότα και Παναγιώτη Καλουσίδη καλή και δημιουργική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου Δία Δίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου