Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Στα Γρεβενά και τον Αστέρα Καληράχης οι Μητράκας-Πατζιάλας

 

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την Καληράχη!!!!!

Η Διοίκηση του Κτηνοτροφικού Αστέρα Καληράχης Γρεβενών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Μητράκα Νίκο και Παντζιάλα Διονύση για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο Νίκος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα του Δία Δίου στην Γ' Εθνική, καθώς και τις προηγούμενες τέσσερις χρονιές με τα χρώματα της ΑΕ Καρίτσας καταγράφοντας μάλιστα αρκετές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ενώ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τις ακαδημίες του Πιερικού. Είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται τόσο ως ακραίος επιθετικός όσο και ως ακραίος οπισθοφύλακας.

Ο Διονύσης την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα του Δία Δίου στην Γ' Εθνική, καθώς τις προηγούμενες τρείς χρονιές βρισκόταν στην ομάδα του Πιερικού, με τον οποίο αναδείχθηκε και Πρωτάθλητης στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Ο υψηλόσωμος αμυντικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από την ΑΕ Καρίτσας τις σεζόν 2013/2014, 2014/2015, ενώ αγωνίσθηκε και στην Κ19 του Αιγινιακού το 2015/2016.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ καλωσορίζει τους δυο ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου