Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Έναρξη προετοιμασίας

Την Δευτέρα 30 Αυγούστου, στο γήπεδο Σβορώνου η πρώτη συνάντηση 

Νέο ξεκίνημα για τις «Πιερίδες Μούσες» που επιστρέφουν στο γήπεδο και ξεκινούν την προετοιμασία τους στην ομάδα ποδοσφαίρου και στην Ακαδημία Κοριτσιών. 

Η πρώτη συνάντηση ορίστηκε για την Δευτέρα 30 Αυγούστου και ώρα 7.00 το απόγευμα στο γήπεδο του Σβορώνου. 

Οι Πιερίδες Μούσες την προηγούμενη χρονιά δεν αγωνίστηκαν αφού λόγω επιδημίας κορονοϊού δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Ήταν μια χαμένη αγωνιστικά χρονιά και προσδοκούν στη φετινή (2021-2022) να γίνει κανονικά το πρωτάθλημα. 

Η διοίκηση της ομάδας και η προπονητική ομάδα έχοντας υπόψη την απώλεια της περσινής αγωνιστικής δραστηριότητας οργανώνουν ένα πρόγραμμα προετοιμασίας που θα επαναφέρει τις αθλήτριες στην άριστη φυσική κατάσταση, την αγωνιστική ετοιμότητα και την σύνδεση ενός συνόλου, μιας ομάδας που μπορεί να ανταποκριθεί αγωνιστικά και τεχνικά με αξιώσεις στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. 

Ανάλογη είναι και η φροντίδα για την Ακαδημία Κοριτσιών, όπου η διοίκηση δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και στόχο έχει να εντάξει στην Ακαδημία όσα νέα κορίτσια θέλουν να φορέσουν ποδοσφαιρικά παπούτσια και να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους σ αυτό το ομαδικό άθλημα. 

Την Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021, στο γήπεδο του Σβορώνου στις 7.00 το απόγευμα, είναι η πρώτη συνάντηση όλων των αθλητριών. Καλούνται όλες οι αθλήτριες της ομάδας και της Ακαδημίας, αλλά και όσα κορίτσια κάθε ηλικίας θέλουν να γνωρίσουν το Ποδόσφαιρο Γυναικών.  Η προπονητική ομάδα με την Λία Ζιώγα, την Στέλλα Κερασίδου και την Ελευθερία Τσινή, θα ενημερώσει για το πρόγραμμα της προετοιμασίας σε γυμναστικό και τεχνικό επίπεδο, ενώ έχει προετοιμαστεί και πρόγραμμα δοκιμών για κορίτσια που θέλουν να δοκιμάσουν και να ενταχθούν στις Πιερίδες Μούσες, είτε στην Ακαδημία, είτε στην Ομάδα

Ο Αθλητικός Όμιλος Γυναικών «Πιερίδες Μούσες», συμπληρώνει φέτος 28 χρόνια συνεχούς αθλητικής δραστηριότητας και αγωνιστικής παρουσίας στα πρωταθλήματα της Α’-Β’ και Γ’ Εθνικών Κατηγοριών του Ποδοσφαίρου Γυναικών στην Ελλάδα. Παράλληλα λειτουργεί τη μοναδική στην Πιερία Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κοριτσιών όπου με επιστημονική γνώση και εμπειρία διδάσκεται το Ποδόσφαιρο Γυναικών. 

Για την νέα αθλητική περίοδο το Δ.Σ. του Α.Ο.Γ. «Πιερίδες Μούσες» εύχεται σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους «Καλή Αθλητική Χρονιά» και επιτυχίες, ενώ ευχαριστεί ιδιαίτερα την διοίκηση του Γ.Α.Σ. Σβορώνου, για την καλή συνεργασία στο Αθλητικό Κέντρο Σβορώνου.  

 Για πληροφορίες, ενημέρωση, νέες εγγραφές, δοκιμαστικά νέων παιχτριών στην Ομάδα και κοριτσιών για στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία Κοριτσιών των Πιερίδων Μουσών (από 6 έως 13 ετών), οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ:  

- 6936170169 Ζιώγα Παρασκευή

- 6983731899 Βαρβάρα  Δρούγκα

Συγχαρητήριο μήνυμα 

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Γ. «Πιερίδες Μούσες» συγχαίρει την αθλήτρια του Ομίλου Ελένη Κατερινοπούλου για την εισαγωγή της στην πανεπιστημιακή σχολή της επιλογής της. Συγχαίρει επίσης όλες τις νέες και τους νέους της Πιερίας που κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές ΑΕΙ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου