Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Υγιής Πιερικός με συνέπεια σε όλες του τις υποχρεώσεις!

Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, θέλουν να κάνουν γνωστό σε όλους, πως με την σωστή οικονομική διαχείριση  δείξαμε ότι οι νοικοκυρεμένες ομάδες μπορούν να προοδεύσουν.

Οι συντονισμένες προσπάθειες σε συνεργασία με τον Δήμαρχο μας Κώστα Κουκοδήμο, οποίος συνέβαλε και συμβάλλει τα μέγιστα σε όλα τα επίπεδα στην αλλαγή της ομάδος μας, έφερε τον Πιερικό να αγωνίζεται στην δεύτερη  επαγγελματική κατηγορία της χώρας.

 Επιπρόσθετα καταφέραμε να κάνουμε τον Πιερικό υγιή σαν ΠΑΕ με συνέπεια σε όλες του τις υποχρεώσεις, μεταξύ άλλων και απέναντι στην Εφορία. Μετά από πολλά χρόνια κατάφερε να είναι από τις λίγες ομάδες, που κατέχει φορολογική και ασφαλιστική  ενημερότητα, ακόμη και για την είσπραξη χρημάτων.

 Οι δε υποχρεώσεις, νόμιμες πάντα προς τρίτους και τιμολογημένες με ΦΠΑ, και με άμεση εξόφληση προς τους επαγγελματίες του τόπου μας αφού ρητή εντολή του Δημάρχου μας Κώστα Κουκοδήμου, είναι να στηρίζονται οι τοπικές του Δήμου επιχειρήσεις. 

Έχουν αλλάξει σχεδόν όλα.  Το προπονητικό τιμ, το υπαλληλικό προσωπικό, οι  ποδοσφαιριστές, έχουν όλοι πλέον όλες τις ανέσεις οι οποίες εξασφαλίστηκαν και εξοφλήθηκαν άμεσα φέτος, ώστε να μπορούν όλα να λειτουργούν σε επαγγελματικό επίπεδο. Γι αυτό το λόγο πλέον όλοι αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια για την ΠΑΕ Πιερικός και δείχνουν καθημερινά την αγάπη τους προς την Διοίκηση και τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο. 


 Η περσινή χρονιά, μια χρόνια δύσκολη με τεράστια προβλήματα και συγκυρίες αλλά τα ξεπεράσαμε όλα με συνεχή προσπάθεια, με νοικοκυριό και προγραμματισμένες κινήσεις.  Έτσι η  ομάδα κατάφερε μέσα σε όλα αυτά να μην κινδυνεύει πέρσι και να αγωνίζεται φέτος στην Σούπερ Λίγκα 2.   

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση (και το έχει αποδείξει) ότι αποτελεί μια ομάδα που θα πράττει, (όπως και κάνει σε όλα), νόμιμα και σύμφωνα με τους νόμους, σε κάθε περίπτωση.

Το ποδόσφαιρο θέλει ομάδες σαν τον ΠΙΕΡΙΚΟ και αυτές οι ομάδες πρέπει να απολαμβάνουν την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων των φορέων του ποδοσφαίρου μας!

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου